whatsapp

Karantinadaki evlerin atıklarını belediye topluyor

BELEDİYE 05.08.2020 - 11:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Karantinadaki evlerin atıklarını belediye topluyor

Seydişehir Belediye ekipleri, korona virüs testleri pozitif çıkan ve karantina altına alınan ev ve binalarda yaşayan ailelerin ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor. İlçe Hıfzıssıhha kurulu kararı ile Korona virüs teşhisi konan evlerde 14 günlük karantina süresince vatandaşların dezenfeksiyon, hijyen ve çöp ihtiyaçlarını gideriyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘’Sadece bizim alacağımız önlemler yeterli olmayabilir, sizlerden de kurallara harfiyen uymanızı, yetkililerin önerilerini eksiksiz olarak yerine getirmenizi bekliyorum. Bu günler geçecek, sabırlı bir şekilde uyarılara dikkat ettiğimiz takdirde, inşallah ülkemiz ve İlçemiz bu salgını daha fazla yaşamadan atlatacağız” şeklinde konuştu.

Seydişehir Belediye ekipleri, korona virüs testleri pozitif çıkan ve karantina altına alınan ev ve binalarda yaşayan ailelerin ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor.

İlçe Hıfzıssıhha kurulu kararı ile Korona virüs teşhisi konan evlerde 14 günlük karantina süresince vatandaşların dezenfeksiyon, hijyen ve çöp ihtiyaçlarını gideriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ‘’Sadece bizim alacağımız önlemler yeterli olmayabilir, sizlerden de kurallara harfiyen uymanızı, yetkililerin önerilerini eksiksiz olarak yerine getirmenizi bekliyorum. Bu günler geçecek, sabırlı bir şekilde uyarılara dikkat ettiğimiz takdirde, inşallah ülkemiz ve İlçemiz bu salgını daha fazla yaşamadan atlatacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.