whatsapp

Karanlıkta ıslık çalan dizeler iz

SİVİL TOPLUM 11.07.2018 - 03:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Karanlıkta ıslık çalan dizeler iz

Şair Şakir Yıldırımoğlu, “Karanlıkta Islık Çalan Dizeler İz” adlı şiir kitabını çıkardı.
Yıldırımoğlu ilk kitabını Atatürkçü Düşünce Derneği salonunda yapılan söyleşiyle okuyucularına tanıttı ve açıklamalarda bulundu. Şakir Yıldırımoğlu yaptığı açıklamada “Benim için şiir bir yaşam biçimidir. Şiirlerimde farklı bir tarz oluşturuyorum. Okuyucularım tarzıma büyük ilgi göstermektedir. Şiir kitabım bununla kalmayacaktır. 5 kitaplık bir seri olacaktır. Yeni kitaplarımı belli aralıklarla çıkaracağım. Dileyenler kitabıma İnternet sitelerinden kolayca ulaşabilmektedir.” dedi. Şair Şakir Yıldırımoğlu söyleşinin devamında okuyucularına kitabını imzaladı.
Şair Şakir Yıldırımoğlu, “Karanlıkta Islık Çalan Dizeler İz” adlı şiir kitabını çıkardı.

Yıldırımoğlu ilk kitabını Atatürkçü Düşünce Derneği salonunda yapılan söyleşiyle okuyucularına tanıttı ve açıklamalarda bulundu. Şakir Yıldırımoğlu yaptığı açıklamada “Benim için şiir bir yaşam biçimidir. Şiirlerimde farklı bir tarz oluşturuyorum. Okuyucularım tarzıma büyük ilgi göstermektedir. Şiir kitabım bununla kalmayacaktır. 5 kitaplık bir seri olacaktır. Yeni kitaplarımı belli aralıklarla çıkaracağım. Dileyenler kitabıma İnternet sitelerinden kolayca ulaşabilmektedir.” dedi.

Şair Şakir Yıldırımoğlu söyleşinin devamında okuyucularına kitabını imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.