whatsapp

Karakışla yaylası, bu yıl da rengârenk

TURİZM 15.04.2019 - 00:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Karakışla yaylası, bu yıl da rengârenk

Seydişehir Antalya yolu 27. ci kilometresinde Toros dağları eteğinde yer alan karakışla yaylası her yıl Nisan ayında açan mavi, sarı, mor çiçekleri karların erimeye başlaması ile birlikte rengârenk görünmeye başladı. Geçtiğimiz yıl Mart ayı sonunda yaylada açan mavi, mor, sarı çiçekleri bu yıl kışın bölgede yüksek kesimlerde sert geçmesi üzerine geçtiğimiz yılların aksine geç açtı. Karakışla yaylasının bazı bölgelerinde açmaya başlayan çiçekler bu hafta sonu itibariyle yaylanın tamamında görülmesi bekleniyor. Foto; Hasan Zorlu

Seydişehir Antalya yolu 27. ci kilometresinde Toros dağları eteğinde yer alan karakışla yaylası her yıl Nisan ayında açan mavi, sarı, mor çiçekleri karların erimeye başlaması ile birlikte rengârenk görünmeye başladı.

Geçtiğimiz yıl Mart ayı sonunda yaylada açan mavi, mor, sarı çiçekleri bu yıl kışın bölgede yüksek kesimlerde sert geçmesi üzerine geçtiğimiz yılların aksine geç açtı. Karakışla yaylasının bazı bölgelerinde açmaya başlayan çiçekler bu hafta sonu itibariyle yaylanın tamamında görülmesi bekleniyor.

Foto; Hasan Zorlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.