whatsapp

Kar kalınlığı 45 santimetre oldu

BELEDİYE 27.01.2018 - 17:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kar kalınlığı 45 santimetre oldu

Seydişehir'de yaklaşık 3 gün yağan kar yağışında kar kalınlığını 45 santimetreyi bulduğu bildirildi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 24 saat boyunca aşırı yağış ve gizli buzlanmaya karşı ana arterler başta olmak tüm mahallelerde tuzlama ve kar kürüme çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Her hangi bir olumsuzluğun şu ana kadar yaşanmadığı aktaran Tutal, şunları kaydetti: "Kent merkezine 45 santim kar yağdı. Önceden aldığımız önlemlerle kar yağışı vatandaşlarımıza herhangi bir sıkıntı yaşatmadı. Ekiplerimizin tüm günü, kar ve buz temizliği yaparak geçiyor."
Seydişehir'de yaklaşık 3 gün yağan kar yağışında kar kalınlığını 45 santimetreyi bulduğu bildirildi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 24 saat boyunca aşırı yağış ve gizli buzlanmaya karşı ana arterler başta olmak tüm mahallelerde tuzlama ve kar kürüme çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.
Her hangi bir olumsuzluğun şu ana kadar yaşanmadığı aktaran Tutal, şunları kaydetti:
"Kent merkezine 45 santim kar yağdı. Önceden aldığımız önlemlerle kar yağışı vatandaşlarımıza herhangi bir sıkıntı yaşatmadı. Ekiplerimizin tüm günü, kar ve buz temizliği yaparak geçiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.