whatsapp

Kan bağış kampanyası

SAĞLIK 19.09.2019 - 00:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kan bağış kampanyası

Türk Kızılayı Konya Şubesince, Seydişehir’de kan bağışı kampanyası düzenledi. Belediye önünde düzenlenen kampanyaya vatandaşlar ilgi gösterdi. Türk Kızılayı Konya Şubesi Doktoru Emre Tepegöz hastaların kan ihtiyacını güvenli, sürekli olarak temin etmek ve ihtiyacını sağlamak için kampanyalar düzenlediklerini söyledi. Vatandaşların gönüllü kan bağışıyla hastaların kan ihtiyacını karşıladıklarını ifade eden Tepegöz, "Böylelikle hastalarımız eskiden olduğu gibi kan ihtiyaçları için kan bağışçısı aramıyor, Kızılay tarafından kan ihtiyaçları karşılanıyor." dedi. Tepegöz, ilçe halkının kan bağışı konusunda duyarlılık gösterdiğini belirterek, kampanyaya ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Kampanyanın 2 gün süreceği kaydedildi.

Türk Kızılayı Konya Şubesince, Seydişehir’de kan bağışı kampanyası düzenledi. Belediye önünde düzenlenen kampanyaya vatandaşlar ilgi gösterdi.

Türk Kızılayı Konya Şubesi Doktoru Emre Tepegöz hastaların kan ihtiyacını güvenli, sürekli olarak temin etmek ve ihtiyacını sağlamak için kampanyalar düzenlediklerini söyledi.

Vatandaşların gönüllü kan bağışıyla hastaların kan ihtiyacını karşıladıklarını ifade eden Tepegöz, "Böylelikle hastalarımız eskiden olduğu gibi kan ihtiyaçları için kan bağışçısı aramıyor, Kızılay tarafından kan ihtiyaçları karşılanıyor." dedi. Tepegöz, ilçe halkının kan bağışı konusunda duyarlılık gösterdiğini belirterek, kampanyaya ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Kampanyanın 2 gün süreceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.