whatsapp

Kampüs eğitime hazır

EĞİTİM 27.08.2019 - 20:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kampüs eğitime hazır

Şehrimizde 7 girişimcinin eğitimde yeni bir ufuk açmak için ortak olarak kurdukları şirket ile eğitime atıldılar. Temelini 27 Nisan 2019 tarihinde attıkları inşaatı 99 gün gibi kısa bir sürede tamamlayarak eğitime hazır hale getirdiler. Kaliteli bir eğitim sunulması için birinci sınıf malzeme ve ileri teknoloji kullanılarak inşa edilen hizmet binasını kullanıma hazırladılar. İnşası tamamlanan okulun belediye ve itfaiye ruhsatlarının çıkmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na yapılan başvurusu da onaylandı.  27 Ağustos tarihi ile Kampüs Okulları’nın aldığı bakanlık onayı ile şehrimize yeni bir özel okul kazandırılmış oldu.

Şehrimizde 7 girişimcinin eğitimde yeni bir ufuk açmak için ortak olarak kurdukları şirket ile eğitime atıldılar. Temelini 27 Nisan 2019 tarihinde attıkları inşaatı 99 gün gibi kısa bir sürede tamamlayarak eğitime hazır hale getirdiler. Kaliteli bir eğitim sunulması için birinci sınıf malzeme ve ileri teknoloji kullanılarak inşa edilen hizmet binasını kullanıma hazırladılar.

İnşası tamamlanan okulun belediye ve itfaiye ruhsatlarının çıkmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na yapılan başvurusu da onaylandı.  27 Ağustos tarihi ile Kampüs Okulları’nın aldığı bakanlık onayı ile şehrimize yeni bir özel okul kazandırılmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.