whatsapp

Kalkınma şöleni sona erdi

BELEDİYE 16.08.2018 - 17:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kalkınma şöleni sona erdi

Seydişehir Belediyesinin ikincisini düzenlediği 6 gün süren kalkınma şöleni Sanatçı Uğur Işılak konseriyle sona erdi. Seydişehir Belediyesinin davetlisi olarak gelen ünlü sanatçı Uğur Işılak, kuğulu parkta hayranlarına unutulmaz bir türkü şöleni sundu. Işılak, konserinde seslendirdiği memleket türküleriyle duygusal anlar yaşattı. Güçlü sesi, şiirleri ve yorumlarıyla Seydişehirlileri adeta mest eden Işılak'ın seslendirdiği türkülere alanı dolduranlar hep bir ağızdan eşlik etti. Konserinde halk ozanı, şair Âşık Veysel'i anmadan geçmeyen Uğur Işılak, büyük ozan için yazdığı "Dostlar Seni Unutmadı" adlı şiirini okudu ve "Kara Toprak" adlı türküyü seslendirdi. Konserini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı "Dombra" adlı şarkısıyla tamamlayan Uğur Işılak'a Eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci tarafından plaket hediye edildi. Yaklaşık 2 saat süren konserde Uğur Işılak'ın konseriyle kalkınma şöleninin final gecesi tamamlandı. Uğur Işılak gibi bir sanatçıyı Seydişehir’de misafir etmekten büyük bir onur duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Kalkınma şöleninde sanatçıların birleştirici yönü ilçemizin birliğini güçlendirdi. Muhteşem bir Uğur Işılak konserinde dünyaya ses verdik. Uğur Işılak ve ekibini kutlar, başarılarının devamını dilerim" dedi. Şölene protokol üyelerinin yanı sıra, Siyasi ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ve binlerce yurttaş katıldı.

Seydişehir Belediyesinin ikincisini düzenlediği 6 gün süren kalkınma şöleni Sanatçı Uğur Işılak konseriyle sona erdi.

Seydişehir Belediyesinin davetlisi olarak gelen ünlü sanatçı Uğur Işılak, kuğulu parkta hayranlarına unutulmaz bir türkü şöleni sundu. Işılak, konserinde seslendirdiği memleket türküleriyle duygusal anlar yaşattı.

Güçlü sesi, şiirleri ve yorumlarıyla Seydişehirlileri adeta mest eden Işılak'ın seslendirdiği türkülere alanı dolduranlar hep bir ağızdan eşlik etti.

Konserinde halk ozanı, şair Âşık Veysel'i anmadan geçmeyen Uğur Işılak, büyük ozan için yazdığı "Dostlar Seni Unutmadı" adlı şiirini okudu ve "Kara Toprak" adlı türküyü seslendirdi. Konserini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı "Dombra" adlı şarkısıyla tamamlayan Uğur Işılak'a Eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci tarafından plaket hediye edildi. Yaklaşık 2 saat süren konserde Uğur Işılak'ın konseriyle kalkınma şöleninin final gecesi tamamlandı.

Uğur Işılak gibi bir sanatçıyı Seydişehir’de misafir etmekten büyük bir onur duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Kalkınma şöleninde sanatçıların birleştirici yönü ilçemizin birliğini güçlendirdi. Muhteşem bir Uğur Işılak konserinde dünyaya ses verdik. Uğur Işılak ve ekibini kutlar, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Şölene protokol üyelerinin yanı sıra, Siyasi ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ve binlerce yurttaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.