whatsapp

Kalkınma şöleni başladı

BELEDİYE 11.08.2018 - 12:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kalkınma şöleni başladı

Seydişehir Kalkınma Şöleni düzenlenen törenle başladı. Kuğulu Park'taki açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 6 gün sürecek etkinliklerde hem bölge halkının, hem de üreticilerin kazançlı çıkacağını söyledi. Şölenin yöre halkına, kente büyük bir katkısı olacağını belirten Başkan Tutal, "300 civarında esnafımız stant açtı. Bunun 200 tanesi çeşitli illerimizden buraya kadar gelerek ürünlerini pazarlıyor. Belediyecilik yalnızca fiziki çalışmadan ibaret değildir. Halkın sosyal ihtiyaçlarını da göz önüne alıyoruz." dedi. Konuşmalardan sonra sanatçı Koray Avcı, bir konser verdi. Açılışa AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Seydişehir Kalkınma Şöleni düzenlenen törenle başladı.

Kuğulu Park'taki açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 6 gün sürecek etkinliklerde hem bölge halkının, hem de üreticilerin kazançlı çıkacağını söyledi.
Şölenin yöre halkına, kente büyük bir katkısı olacağını belirten Başkan Tutal, "300 civarında esnafımız stant açtı. Bunun 200 tanesi çeşitli illerimizden buraya kadar gelerek ürünlerini pazarlıyor. Belediyecilik yalnızca fiziki çalışmadan ibaret değildir. Halkın sosyal ihtiyaçlarını da göz önüne alıyoruz." dedi.
Konuşmalardan sonra sanatçı Koray Avcı, bir konser verdi.
Açılışa AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.