whatsapp

Kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

SİVİL TOPLUM 10.04.2021 - 00:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

Seydişehir’de ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı’, Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, Aile, çalışma ve sosyal hizmetler ilçe müdürlüğü ve emniyet yetkililerince ‘ilçede kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında bilgilendirme ve 2021 yılında yapılması planlanan faaliyetlere ilişkin sunum ile başladı. Kaymakam Erdoğan, “Kadın ve çocukların maruz kaldığı şiddet ve kötü eylemleri engellemek amacıyla çalışmaların daha etkin yapılmasını belirtti.  Erdoğan, ‘’Kadına şiddet konusu insanlık adına kabul edilebilir bir şey değildir. Dolayısıyla tüm kurumlarımızla ve imkânlarımızla bu konuya hassasiyetle yaklaşacağız. Şiddete maruz kalan kadınlarımızı korumak, onlara sahip çıkmak ve devletimizin sağladığı imkânları onlar için seferber etmek bizlerin en önemli görevidir” dedi. Seyyid Harun maarif merkezindeki toplantıya, Kaymakam Aydın Erdoğan Cumhuriyet Savcısı Huriye Demir, Emniyet Amiri Abdullah Turan, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Muhammed Kiremitçi, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Sağlık Müdürü Hakan Özdemir katıldı.

Seydişehir’de ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı’, Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya, Aile, çalışma ve sosyal hizmetler ilçe müdürlüğü ve emniyet yetkililerince ‘ilçede kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında bilgilendirme ve 2021 yılında yapılması planlanan faaliyetlere ilişkin sunum ile başladı.

Kaymakam Erdoğan, “Kadın ve çocukların maruz kaldığı şiddet ve kötü eylemleri engellemek amacıyla çalışmaların daha etkin yapılmasını belirtti. 

Erdoğan, ‘’Kadına şiddet konusu insanlık adına kabul edilebilir bir şey değildir. Dolayısıyla tüm kurumlarımızla ve imkânlarımızla bu konuya hassasiyetle yaklaşacağız. Şiddete maruz kalan kadınlarımızı korumak, onlara sahip çıkmak ve devletimizin sağladığı imkânları onlar için seferber etmek bizlerin en önemli görevidir” dedi.

Seyyid Harun maarif merkezindeki toplantıya, Kaymakam Aydın Erdoğan

Cumhuriyet Savcısı Huriye Demir, Emniyet Amiri Abdullah Turan, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Muhammed Kiremitçi, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Sağlık Müdürü Hakan Özdemir katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.