whatsapp

Kacaroğlu, Ketenli dernek başkanlığına seçildi

SİVİL TOPLUM 03.02.2019 - 19:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kacaroğlu, Ketenli dernek başkanlığına seçildi

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Konya'da yapılan Olağanüstü Genel kurulunda Mehmet Kacaroğlu başkanlığa seçildi. Yeni Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu yaptığı açıklamada; Önceki dönem görev almış Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine ve şimdiye kadar görev almış tüm Dernek başkanlarına derneğimize sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederim. Davetimize icabet eden dernek üyelerimize ayrıca tüm yönetimiz adına şükranlarımı sunarım.  Bize tevdi edilen göreve layık olma bilinciyle Ketenli’nin Birliği ve Dirliği için çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.  Yeni dönemde yapacağımız çalışmalarımızda Ketenli'li ihtiyaç sahibi Öğrenci kardeşlerimizin her zaman Maddi ve Manevi yanında olacağız. Maddi durumu yetersiz olan  öğrencilerimize  Burs sağlanacağız. Eski yönetimimizin Projelendirdiği Dağ Evleri Projesinin arkasında olacak hayata geçirmenin mücadelesi içerisinde olacağız.  Köyümüz için yapacağımız hizmetler sınırlı olmayacak zaman içinde tüm Ketenlileri Kucaklayarak birlikte birçok başarılı projeye imza atacağız dedi.  Mehmet Kacaroğlu Kimdir ; 1990 yılında Konya / Seydişehir Doğumludur. Konya’da Uzun süre Turkcell, Türk Telekom gibi Şirketlerde yöneticilik yapmış ve şuan Özel bir şirkette Pazarlama Sorumlusu olarak çalışmaktadır. Konya’da İkamet etmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Konya'da yapılan Olağanüstü Genel kurulunda Mehmet Kacaroğlu başkanlığa seçildi.
Yeni Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu yaptığı açıklamada; Önceki dönem görev almış Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine ve şimdiye kadar görev almış tüm Dernek başkanlarına derneğimize sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederim. Davetimize icabet eden dernek üyelerimize ayrıca tüm yönetimiz adına şükranlarımı sunarım.  Bize tevdi edilen göreve layık olma bilinciyle Ketenli’nin Birliği ve Dirliği için çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.  Yeni dönemde yapacağımız çalışmalarımızda Ketenli'li ihtiyaç sahibi Öğrenci kardeşlerimizin her zaman Maddi ve Manevi yanında olacağız. Maddi durumu yetersiz olan  öğrencilerimize  Burs sağlanacağız. Eski yönetimimizin Projelendirdiği Dağ Evleri Projesinin arkasında olacak hayata geçirmenin mücadelesi içerisinde olacağız.  Köyümüz için yapacağımız hizmetler sınırlı olmayacak zaman içinde tüm Ketenlileri Kucaklayarak birlikte birçok başarılı projeye imza atacağız dedi. 
Mehmet Kacaroğlu Kimdir ;
1990 yılında Konya / Seydişehir Doğumludur. Konya’da Uzun süre Turkcell, Türk Telekom gibi Şirketlerde yöneticilik yapmış ve şuan Özel bir şirkette Pazarlama Sorumlusu olarak çalışmaktadır. Konya’da İkamet etmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.