whatsapp

K Gençlik, Seydişehir’de sokak hayvanlarına mama dağıttı

SİYASET 28.02.2021 - 00:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

K Gençlik, Seydişehir’de sokak hayvanlarına mama dağıttı

Seydişehir AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı pandemi günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına mama dağıttı. Beslenme sorunu yaşayan can dostlarına mama dağıttıklarını kaydeden Başkan Batuhan Aydın, Sadece özel günlerde ve parti çalışmalarında değil sosyal sorumluluklar adına sokak hayvanlarının yanında olduklarını söyledi. Başkan Aydın, "AK Gençlik olarak sokaklardaki evlerdeki en sadık dostlarımızın yanındaydık. Soğuklardan ve pandemi sessizliğinden çok etkilenip yiyecek bulmakta zorluk çeken can dostlarımıza ufakta olsa bir el uzatmak istedik. Bu etkinlikte emeği geçen ve çok değerli dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Elimizden geldiğince onları yalnız bırakmamaya özen göstereceğiz" dedi. 

Seydişehir AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı pandemi günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına mama dağıttı.

Beslenme sorunu yaşayan can dostlarına mama dağıttıklarını kaydeden Başkan Batuhan Aydın, Sadece özel günlerde ve parti çalışmalarında değil sosyal sorumluluklar adına sokak hayvanlarının yanında olduklarını söyledi.

Başkan Aydın, "AK Gençlik olarak sokaklardaki evlerdeki en sadık dostlarımızın yanındaydık. Soğuklardan ve pandemi sessizliğinden çok etkilenip yiyecek bulmakta zorluk çeken can dostlarımıza ufakta olsa bir el uzatmak istedik. Bu etkinlikte emeği geçen ve çok değerli dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Elimizden geldiğince onları yalnız bırakmamaya özen göstereceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.