whatsapp

Judoda Salih Uruş Türkiye Şampiyonu oldu

SPOR 01.08.2017 - 00:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Judoda Salih Uruş Türkiye Şampiyonu oldu

28-30 Temmuz tarihinde Kütahya'da yapılan minikler bay bayan judo Türkiye şampiyonasında Seydişehir Belediyesi Sanayi Spor Kulübü minik Judo takım altın madalya ile döndü.
Dumlupınar spor Salonu’nda yapılan minikler judo turnuvasında Seydişehir Belediye sanayi spor kulübi 1. Ci olurken, 26 kğ da Hüseyin Salih Uruş Türkiye şampiyonu oldu.  40 kğ da Rümeysa Ünlü Türkiye 2. Cisi, 30 kğ Mehmet Gülhan, 48 kğ Bilgenur Tunç Türkiye 5. Ci olarak tamamladılar. Judo takımı almış oldukları madalyalarla takım halinde Türkiye birincisi olurken altın madalyayı Seydişehir’e getirdi. Seydişehir Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü ve judo takım antrenörü Soner Balcı, Kulübü sporcularını tebrik ederek şu değerlendirmelerde bulundu, ‘’ Amacımız Tüm kategorilerde Türkiye’de söz sahibi olmak ve ilçemizin ismini spor adı altında duyurmaktır. Judo eğitimine tüm çocuklarımızın katılmasını istiyorum. Sporcularımıza destek olan Belediye Başkanımız Mehmet Tutal beye teşekkür ediyoruz’’dedi.”
28-30 Temmuz tarihinde Kütahya'da yapılan minikler bay bayan judo Türkiye şampiyonasında Seydişehir Belediyesi Sanayi Spor Kulübü minik Judo takım altın madalya ile döndü.

Dumlupınar spor Salonu’nda yapılan minikler judo turnuvasında Seydişehir Belediye sanayi spor kulübi 1. Ci olurken, 26 kğ da Hüseyin Salih Uruş Türkiye şampiyonu oldu.

 40 kğ da Rümeysa Ünlü Türkiye 2. Cisi, 30 kğ Mehmet Gülhan, 48 kğ Bilgenur Tunç Türkiye 5. Ci olarak tamamladılar.

Judo takımı almış oldukları madalyalarla takım halinde Türkiye birincisi olurken altın madalyayı Seydişehir’e getirdi.

Seydişehir Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü ve judo takım antrenörü Soner Balcı, Kulübü sporcularını tebrik ederek şu değerlendirmelerde bulundu, ‘’ Amacımız Tüm kategorilerde Türkiye’de söz sahibi olmak ve ilçemizin ismini spor adı altında duyurmaktır. Judo eğitimine tüm çocuklarımızın katılmasını istiyorum. Sporcularımıza destek olan Belediye Başkanımız Mehmet Tutal beye teşekkür ediyoruz’’dedi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.