whatsapp

Judoculardan milli irade nöbeti

SPOR 29.07.2016 - 01:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Judoculardan milli irade nöbeti

Seydişehir Belediye meydanında Fetö darbesine tepki gösteren judocular gösteri yaptılar.
Judo takımı antrenörü Recep Çetin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, judo takımı olarak milli iradeye karşı yapılacak her türlü saldırıya kalkan olmaya devam edeceklerini belirterek, "Alanları terk etmeyeceğiz ve tüm dünyaya Türk milletinin gücünü göstereceğiz." dedi. Çetin,"Biz gençlerimize şunu söylemek istiyoruz  hem ülkemizi yurt dışında en güzel şekilde temsil edeceksiniz hem de bu ülkenin değerlerini vatanına milletine bağlı birer nefer olacaksınız." ifadelerini kullandı.
Seydişehir Belediye meydanında Fetö darbesine tepki gösteren judocular gösteri yaptılar.

Judo takımı antrenörü Recep Çetin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, judo takımı olarak milli iradeye karşı yapılacak her türlü saldırıya kalkan olmaya devam edeceklerini belirterek, "Alanları terk etmeyeceğiz ve tüm dünyaya Türk milletinin gücünü göstereceğiz." dedi.

Çetin,"Biz gençlerimize şunu söylemek istiyoruz  hem ülkemizi yurt dışında en güzel şekilde temsil edeceksiniz hem de bu ülkenin değerlerini vatanına milletine bağlı birer nefer olacaksınız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.