whatsapp

Jeotermal yüzme havuz sezonu açıldı

BELEDİYE 08.07.2018 - 11:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Jeotermal yüzme havuz sezonu açıldı

Seydişehir Belediyesine ait yüzme havuzu ve sosyal tesisleri yeni sezonu açtı.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Haftanın her günü hizmet verecek tesislerden yüzme sporları dâhil birçok etkinlikler yapılarak haftanın belirlenen günlerinde engelli çocukların fizyoterapilerden yararlanacağını söyledi. Havuzda 3 cankurtaranın bulunduğunu belirten Tutal, ‘’ Hijyen temizliği çerçevesinde havuza girmeden önce ayak dezenfeksiyonu uygulanıyor. Duş almadan havuza girmek de yok. Havuzda bu sene de çeşitli yarışmalar ve eğlence programları düzenlenecek. Havuz kesinlikle ticari amaçla kullanılmayacak. Toplumun bütün kesimlerinin yararlanması için ilgili birimlere talimat verdim. Yaşamı boyunca yüzme havuzuna girme imkânı olmayan çocuklarımız var. Özellikle kırsal alandaki çocukların yararlanmaları sağlanacak. Sabah 09.00 - Akşam 17.30'a kadar açık olacak. Cuma ve Cumartesi günleri bayanların hizmetine sunulacak.’’dedi.
Seydişehir Belediyesine ait yüzme havuzu ve sosyal tesisleri yeni sezonu açtı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Haftanın her günü hizmet verecek tesislerden yüzme sporları dâhil birçok etkinlikler yapılarak haftanın belirlenen günlerinde engelli çocukların fizyoterapilerden yararlanacağını söyledi.

Havuzda 3 cankurtaranın bulunduğunu belirten Tutal, ‘’ Hijyen temizliği çerçevesinde havuza girmeden önce ayak dezenfeksiyonu uygulanıyor. Duş almadan havuza girmek de yok. Havuzda bu sene de çeşitli yarışmalar ve eğlence programları düzenlenecek. Havuz kesinlikle ticari amaçla kullanılmayacak. Toplumun bütün kesimlerinin yararlanması için ilgili birimlere talimat verdim. Yaşamı boyunca yüzme havuzuna girme imkânı olmayan çocuklarımız var. Özellikle kırsal alandaki çocukların yararlanmaları sağlanacak. Sabah 09.00 - Akşam 17.30'a kadar açık olacak. Cuma ve Cumartesi günleri bayanların hizmetine sunulacak.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.