whatsapp

Jandarma öğrencilere trafik eğitimi veriyor

EĞİTİM 29.12.2020 - 11:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Jandarma öğrencilere trafik eğitimi veriyor

Konya’nın Seydişehir ilçesinde jandarma trafik tarafından öğrencilere EBA üzerinden uzaktan eğitim başlatıldı. Jandarma Komutanlığı Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri tarafından daha önce yüz yüze verilen eğitimler, korona virüs nedeniyle EBA üzerinden gerçekleştiriliyor. Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi EBA destek noktasında düzenlenen eğitimde, trafik ekipleri öğrencilerin sorularını da yanıtlıyor. Eğitimler hakkında bilgi veren Trafik Tim Komutanı Jandarma Kd. Bçvş Ufuk Memiş, "Jandarma trafik timleri olarak öğrencilere trafik güvenliği eğitimleri vermekteyiz. Pandemi koşullarında okullarda uzaktan eğitime geçilmesiyle Başkaraören ve Taraşçı Mahallesi 4-5 sınıf öğrencilerine zoom üzerinden trafik güvenliği konularında eğitim veriyoruz. Toplumsal farkındalığın yükseltilmesini hedeflemekteyiz.’’ dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde jandarma trafik tarafından öğrencilere EBA üzerinden uzaktan eğitim başlatıldı.

Jandarma Komutanlığı Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timleri tarafından daha önce yüz yüze verilen eğitimler, korona virüs nedeniyle EBA üzerinden gerçekleştiriliyor.

Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi EBA destek noktasında düzenlenen eğitimde, trafik ekipleri öğrencilerin sorularını da yanıtlıyor.

Eğitimler hakkında bilgi veren Trafik Tim Komutanı Jandarma Kd. Bçvş Ufuk Memiş, "Jandarma trafik timleri olarak öğrencilere trafik güvenliği eğitimleri vermekteyiz. Pandemi koşullarında okullarda uzaktan eğitime geçilmesiyle Başkaraören ve Taraşçı Mahallesi 4-5 sınıf öğrencilerine zoom üzerinden trafik güvenliği konularında eğitim veriyoruz. Toplumsal farkındalığın yükseltilmesini hedeflemekteyiz.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.