whatsapp

İyi partiden Özçelik iş sendikasına ziyaret

SİYASET 12.02.2019 - 13:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İyi partiden Özçelik iş sendikasına ziyaret

İyi Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan adayı Muammer Urhan Çelik-İş sendikasını ziyaret ederek, Sendika başkanı Ferhat Çelikbaş’ a sözleşme sürecinde başarılar dilediler. Ziyaret ile ilgili İlçe başkanı M. Yılmaz Dönderici yaptığı açıklamada; 31 Mart 2019 yerel seçimlerine giderken, seçimler dışında büyük bir heyecanla beklediğimiz Eti Alüminyum toplu sözleşme görüşmeleri Seydişehir olarak gündemimizi meşgul emektedir. Büyük bir ekonomik kriz yaşadığımız şu günlerde şehrimizin ekonomisinin en önemli aktörlerinden biri olan alüminyum fabrikasının çalışanları heyecanla sözleşmelerinin yenilenerek imzalanmasını beklemektedirler. Hatta şehrimizin esnafları da sözleşmenin bir an önce imzalanmasını arzu etmektedirler. Çünkü işçilerimizin alacağı iyi bir ücret esnafımıza da bir hareketlilik kazandırıp nefes almasını sağlayacaktır. İyi Parti İlçe Teşkilatı olarak alın teri ile emek ile elde edilen kazancın hem zor hem güzel hem de ana sütü gibi helal olduğunun bilincindeyiz. Emek vererek, alın teri dökerek rızkını kazanan bu kazancı ile de ailesini geçindiren işçilerimizin emeklerinin karşılığını hakkıyla almalarını arzu ediyoruz. Meseleye işveren açısından baktığımızda ise emeğin sermayesiz olmayacağını biliyoruz ama sermayede emeksiz olmaz. Unutulmamalıdır ki; Sermaye emeğin meyvesidir. Bu şartlar altında alüminyum fabrikasında çalışan işçi arkadaşlarımızın yeni sözleşmelerinin alın terlerini karşılayacak şekilde sonuçlanmasını arzu ediyoruz. Bu sözleşme döneminde çalışan arkadaşlarımıza desteğimizi göstermek, moral vermek arzusu ile sendikamızı ziyaret ederek iyi dileklerde bulunduk. Sözleşmenin işçilerimizin ve esnafımızın yüzünü güldürecek şekilde en kısa sürede bitirilmesini arzu ediyor işçi ve işveren kurumlarına başarılar diliyoruz.

İyi Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan adayı Muammer Urhan Çelik-İş sendikasını ziyaret ederek, Sendika başkanı Ferhat Çelikbaş’ a sözleşme sürecinde başarılar dilediler.

Ziyaret ile ilgili İlçe başkanı M. Yılmaz Dönderici yaptığı açıklamada;

31 Mart 2019 yerel seçimlerine giderken, seçimler dışında büyük bir heyecanla beklediğimiz Eti Alüminyum toplu sözleşme görüşmeleri Seydişehir olarak gündemimizi meşgul emektedir.

Büyük bir ekonomik kriz yaşadığımız şu günlerde şehrimizin ekonomisinin en önemli aktörlerinden biri olan alüminyum fabrikasının çalışanları heyecanla sözleşmelerinin yenilenerek imzalanmasını beklemektedirler. Hatta şehrimizin esnafları da sözleşmenin bir an önce imzalanmasını arzu etmektedirler. Çünkü işçilerimizin alacağı iyi bir ücret esnafımıza da bir hareketlilik kazandırıp nefes almasını sağlayacaktır.

İyi Parti İlçe Teşkilatı olarak alın teri ile emek ile elde edilen kazancın hem zor hem güzel hem de ana sütü gibi helal olduğunun bilincindeyiz.

Emek vererek, alın teri dökerek rızkını kazanan bu kazancı ile de ailesini geçindiren işçilerimizin emeklerinin karşılığını hakkıyla almalarını arzu ediyoruz.

Meseleye işveren açısından baktığımızda ise emeğin sermayesiz olmayacağını biliyoruz ama sermayede emeksiz olmaz. Unutulmamalıdır ki; Sermaye emeğin meyvesidir.

Bu şartlar altında alüminyum fabrikasında çalışan işçi arkadaşlarımızın yeni sözleşmelerinin alın terlerini karşılayacak şekilde sonuçlanmasını arzu ediyoruz. Bu sözleşme döneminde çalışan arkadaşlarımıza desteğimizi göstermek, moral vermek arzusu ile sendikamızı ziyaret ederek iyi dileklerde bulunduk.

Sözleşmenin işçilerimizin ve esnafımızın yüzünü güldürecek şekilde en kısa sürede bitirilmesini arzu ediyor işçi ve işveren kurumlarına başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.