whatsapp

İYİ partiden Oratkaraörende miting havasında toplantı

SİYASET 23.02.2019 - 00:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ partiden Oratkaraörende miting havasında toplantı

İYİ Parti Seydişehir Belediye Başkan adayı Muammer Urhan, seçim çalışmaları kapsamında Ortakaraören han önünde miting havasında toplantı yaptı. Vatandaşların coşkulu tezahüratıyla karşılanan Urhan, "Zafer bizim olacak. Zaferimizi de rekor seviye oy alarak taçlandıracağız" dedi. Ortakaraören mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan İYİ parti adayı Muammer Urhan, 31 Mart tarihinden sonra çiftçinin derdinin sona ereceğini ifade etti. Vatandaşlar tarafından ayakta alkışlanan Urhan, "Ortakaraören halkı tarım ve hayvancılıkla uğraşan sahip vatandaşlarımızdır. 31 Mart akşamı yetkiyi aldığımızda belediye imkânlarımızı sonuna kadar zorlayıp tarımsal kalkınmaya önem vereceğiz. İlçe başkanımız Yılmaz Dönderici ve yönetim kurulu üyelerimizle meclis adaylarımızla birlikte el ele verdik. Sizlerden de destek istiyoruz." diye konuştu. Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların sıkıntılarını tek tek dinleyen Başkan adayı Muammer Urhan, "İlçemize hak ettiği hizmeti getirmek için göreve talip olduk. Ekip arkadaşlarımız, partililerimiz sadece hizmet etmeye konsantre olmuş durumda. Vatandaşlarımızın dertleri milletin kararıyla sona erecek." diye konuştu. 

İYİ Parti Seydişehir Belediye Başkan adayı Muammer Urhan, seçim çalışmaları kapsamında Ortakaraören han önünde miting havasında toplantı yaptı.

Vatandaşların coşkulu tezahüratıyla karşılanan Urhan, "Zafer bizim olacak. Zaferimizi de rekor seviye oy alarak taçlandıracağız" dedi.

Ortakaraören mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan İYİ parti adayı Muammer Urhan, 31 Mart tarihinden sonra çiftçinin derdinin sona ereceğini ifade etti.

Vatandaşlar tarafından ayakta alkışlanan Urhan, "Ortakaraören halkı tarım ve hayvancılıkla uğraşan sahip vatandaşlarımızdır. 31 Mart akşamı yetkiyi aldığımızda belediye imkânlarımızı sonuna kadar zorlayıp tarımsal kalkınmaya önem vereceğiz. İlçe başkanımız Yılmaz Dönderici ve yönetim kurulu üyelerimizle meclis adaylarımızla birlikte el ele verdik. Sizlerden de destek istiyoruz." diye konuştu.

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların sıkıntılarını tek tek dinleyen Başkan adayı Muammer Urhan, "İlçemize hak ettiği hizmeti getirmek için göreve talip olduk. Ekip arkadaşlarımız, partililerimiz sadece hizmet etmeye konsantre olmuş durumda. Vatandaşlarımızın dertleri milletin kararıyla sona erecek." diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.