whatsapp

İyi Partiden kadınlar günü mesajı

SİYASET 07.03.2018 - 22:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İyi Partiden kadınlar günü mesajı

Kadın olmak, kadın yaratılmak ne zor şeydir. Rabbim, kutlu yaratmış, cenneti ayaklarının altını sermiş. Ama erkek milleti bunu değerlendirememiş. Ana yaptığı baş tacı ettiği kadını maalesef cemiyet içinde rencide edecek hale gelmiştir.
Hükmetmek, haklarını kısıtlama, din diye iki gözü görünecek duruma getirme..Baş edemediğinde öldürüp, yok sayma. Sokakta tacize yeltenme. Yolda yürüyemez hale, toplu taşıma araçlarını binemez hale gelmiştir . Bunların hepsi akp iktidarında artmıştır. İtibarsızlaştırmak diye bir kelime vardır, aynen öyle. Kendilerini dev aynasında gören fakat ruhen küçük olanlar baskıyla kadını susturmak istemişlerdir. istemektedirler.. . Ne yazık ki dini bilmeyen, dini Arap gözlüğüyle değerlendiren bazı tarikat, cemaatler de hanımlara, Rabbimin verdiği hakları kısıtlar, yok sayar, bunu da din diye yutturur hale gelmiştir. Maalesef bazı hanımlar da bunlara ayak uydurup, kendi kuyusunu kendi kazar hale getirilmiştir. ..Cahiliye , Arap tarihini ezberleyerek dini bu zannederek yalan yalnış rivayetlerle dini pazarlamaktadırlar. Veya Avrupa kültürüyle yoğrulmuş, benliğinden uzaklaştırıp, Türk İnsanını tepeden bakan, küçük gören hanımlar. Çalışanların hakları yenilmekte, ücret adaletsizliği süt izni emeklilik gibi sıkıntılar yaşamaktadır. . Kadın hakları gün geçtikçe kötüye gitmektedir. Bizler, demokrasiye inanmış, Türk İslam ülküsüne gönül vermiş, bir kadın hareketi (AKŞENER'İN) İYİ PARTİYİ iktidara taşımalıyız, diyen hanımlar olarak, İslamiyet Türk Gözüyle bakarak, Türk Tarihinden, Türk kültüründen, Türk Sanatından örneklerle gerçek, yerine oturtmak istiyoruz. Erkeği Bey,  Kadını Hanım, Bike gibi görmek istiyoruz. Rabbimin, Ayaklarının altına cenneti serdiği, şerefli Türk Kadını, Tüm haklarına haiz olmalı, beyi, çevresi, cemiyet tarafından saygı, sevgi görür hale  getirilmeli, bu konuda eğitilmelidir. Şeref, Namus, Ahlak,  düstur, edilerek eğitilmelidir. Türk Kadını zamanımızın ilmiyle eğitilmeli, hayata bakış açısı modern olmalıdır. Kendi ayaklarının üstünde durmalı, ama beyine karşı saygılı, edepli terbiyeli olmalı. Evliliği için her türlü zorluğa karşı savaşmalıdır. Aile birlikteliği her şeyin üstünde olmalı, çocuklar ana babaya, vatana, millete hayırlı yetiştirilmelidir.  Ne der şairimiz, Bazen ölüler korur yurdu, bazen sağlar. Karışmazsa göz nuru, Şahadet kanı ağlar. Bu vesileyle, Tüm hanımların "KADINLAR GÜNÜNÜ YÜREKTEN KUTLARIM" Diğer kutlamalarımızda gönül huzuruyla, birlik, beraberlik içerisinde kutlamak dileğiyle selamları mı  sunarım. Seydişehir İyi Parti Başkan yardımcısı Şerife Güven.
Kadın olmak, kadın yaratılmak ne zor şeydir. Rabbim, kutlu yaratmış, cenneti ayaklarının altını sermiş. Ama erkek milleti bunu değerlendirememiş. Ana yaptığı baş tacı ettiği kadını maalesef cemiyet içinde rencide edecek hale gelmiştir.

Hükmetmek, haklarını kısıtlama, din diye iki gözü görünecek duruma getirme..Baş edemediğinde öldürüp, yok sayma.

Sokakta tacize yeltenme. Yolda yürüyemez hale, toplu taşıma araçlarını binemez hale gelmiştir .

Bunların hepsi akp iktidarında artmıştır.

İtibarsızlaştırmak diye bir kelime vardır, aynen öyle. Kendilerini dev aynasında gören fakat ruhen küçük olanlar baskıyla kadını susturmak istemişlerdir. istemektedirler.. .

Ne yazık ki dini bilmeyen, dini Arap gözlüğüyle değerlendiren bazı tarikat, cemaatler de hanımlara, Rabbimin verdiği hakları kısıtlar, yok sayar, bunu da din diye yutturur hale gelmiştir.

Maalesef bazı hanımlar da bunlara ayak uydurup, kendi kuyusunu kendi kazar hale getirilmiştir. ..Cahiliye , Arap tarihini ezberleyerek dini bu zannederek yalan yalnış rivayetlerle dini pazarlamaktadırlar.

Veya Avrupa kültürüyle yoğrulmuş, benliğinden uzaklaştırıp, Türk İnsanını tepeden bakan, küçük gören hanımlar.

Çalışanların hakları yenilmekte, ücret adaletsizliği süt izni emeklilik gibi sıkıntılar yaşamaktadır. .

Kadın hakları gün geçtikçe kötüye gitmektedir.

Bizler, demokrasiye inanmış, Türk İslam ülküsüne gönül vermiş, bir kadın hareketi (AKŞENER'İN) İYİ PARTİYİ iktidara taşımalıyız, diyen hanımlar olarak,

İslamiyet Türk Gözüyle bakarak, Türk Tarihinden, Türk kültüründen, Türk Sanatından örneklerle gerçek, yerine oturtmak istiyoruz.

Erkeği Bey,  Kadını Hanım, Bike gibi görmek istiyoruz.

Rabbimin, Ayaklarının altına cenneti serdiği, şerefli Türk Kadını, Tüm haklarına haiz olmalı, beyi, çevresi, cemiyet tarafından saygı, sevgi görür hale  getirilmeli, bu konuda eğitilmelidir.

Şeref, Namus, Ahlak,  düstur, edilerek eğitilmelidir.

Türk Kadını zamanımızın ilmiyle eğitilmeli, hayata bakış açısı modern olmalıdır.

Kendi ayaklarının üstünde durmalı, ama beyine karşı saygılı, edepli terbiyeli olmalı. Evliliği için her türlü zorluğa karşı savaşmalıdır.

Aile birlikteliği her şeyin üstünde olmalı, çocuklar ana babaya, vatana, millete hayırlı yetiştirilmelidir.

 Ne der şairimiz,

Bazen ölüler korur yurdu, bazen sağlar.

Karışmazsa göz nuru, Şahadet kanı ağlar.

Bu vesileyle, Tüm hanımların "KADINLAR GÜNÜNÜ YÜREKTEN KUTLARIM"

Diğer kutlamalarımızda gönül huzuruyla, birlik, beraberlik içerisinde kutlamak dileğiyle selamları mı  sunarım.

Seydişehir İyi Parti Başkan yardımcısı Şerife Güven.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.