whatsapp

İYİ Partiden basın açıklaması

SİYASET 08.10.2018 - 14:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ Partiden basın açıklaması

iYİ Parti ilçe başkanı Yılmaz Dönderici basın açıklaması yaptı. 16 yıllık Akp iktidarı yerelde ve genelde, yönetme, sevk ve idare etmek, adaletli olmak, sosyal ve tarafsız kalma noktalarında sınıfta kalmıştır. Vatandaşlar arasındaki sosyal doku zedelenmiş kamplaşmaları sağlanmıştır. İhalelerde yandaşlık gözetilmiştir. Yatırımlar ihtiyacı karşılamaya yönelik değil yandaşı kalkındırmak üzere programlanmıştır. İşe alımlarda liyakat değil, sadakat göz önünde bulundurulmuştur. Dış politikada ise ülkenin stratejisi olmadığı gibi istikrarı da bozulmuş tüm dünyada 3. Dünya ülkesi kategorisinde değerlendirilmektedir. Ülke olarak maalesef düzen ve istikrarın bir türlü sağlanamadığı bir orta doğu ülkesi konumuna getirilmiş bulunmaktayız. Ekonomi alanında ise tam bir facia ile karşı karşıyayız. Ülkemiz, cumhuriyet tarihimizin en ağır ekonomik krizini yaşamaktadır. Üretim ekonomisini bırakıp tüketim ekonomisine geçmiş, yatırım yapmayı bırakıp israf ekonomisi ile ekonomimizi adım adım batışa sürüklemiştir. Bu krizden milletçe top yekûn bir mücadele ile çıkmak zorundayız. Bunun ilk şartı ise öncelikle yerelde ve genelde başarısız yöntemlerin sahibi iktidarı değiştirmekten geçmektedir. Daha sonra kamuda tasarruf tedbirleri alınmalı ve üretime yönelik yatırımlar yapılmalıdır. Moda deyim ile kemerlerin sıkılması gerekmektedir. Ancak bu güne kadar kemer sıkan hep vatandaş olmuş, devlet ise hep zevk-i sefa içerisinde tarihte olduğu gibi adeta lale devri gibi yaşamaktadır. Bu günde devlet saraylar yapıp, uçaklar alıp, makam arabası saltanatı ile yaşarken, acı ve gözyaşı, yoksulluk ve açlık, iflaslar ve işini kaybetmeler vatandaşa kalmıştır. Referansımız İslam diye iş başına gelenler İslami şartlarda yaşamayı unutmuşlardır. Hz. Ömer(R.a)’ in çadırında bir şahsi mumu, birde devlet mumu olduğunu anlatan menkıbeleri sanki hiç duymamışlardır. Şehr-ül emin kabul edilen tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruma görevi olan belediye başkanımız aynen 24 Haziran seçim öncesinde olduğu gibi siyasi rüşvet vererek milletin parası ile şahsi ikballeri için hovardaca para harcamaya başlamıştır. Memleketimiz bu ekonomik krizin içinde birçok hizmetler beklerken muhtarlarla beraber sahile tatile gidilip 5 yıldızlı otellerde konaklanmakta, hatta 8 şehidimiz olduğu günlerde seçimlerde beka için oy isteyen başkan; tekne gezisinde çok güzel pozlar vermekten çekinmemiştir. Sadece bununla yetinmemiş Akp kadın kollarını mensuplarını da Çanakkale gezisine göndermiştir. Demek ki; haramı helali bilmek için ilahiyat fakültesini bitirmek yetmiyor. İyi parti Seydişehir ilçe teşkilatı olarak diyoruz ki; tüyü bitmemiş yetimin hakkı boğazınızda kalır, halka hizmet için kullanılması gereken kaynakların, siyasi ikbal için çarçur edilmesinin hesabı gün gelir sorulur. Biz İyi Parti olarak, sessiz çoğunluğun sesi, duyan kulağı ve gören gözü olmaya ant içtik. Atacağınız her yanlış adımın takipçisi olacağız. Biz İYİ Parti Seydişehir teşkilatı Millet için, Seydişehir için varız.

iYİ Parti ilçe başkanı Yılmaz Dönderici basın açıklaması yaptı.

16 yıllık Akp iktidarı yerelde ve genelde, yönetme, sevk ve idare etmek, adaletli olmak, sosyal ve tarafsız kalma noktalarında sınıfta kalmıştır. Vatandaşlar arasındaki sosyal doku zedelenmiş kamplaşmaları sağlanmıştır. İhalelerde yandaşlık gözetilmiştir. Yatırımlar ihtiyacı karşılamaya yönelik değil yandaşı kalkındırmak üzere programlanmıştır. İşe alımlarda liyakat değil, sadakat göz önünde bulundurulmuştur. Dış politikada ise ülkenin stratejisi olmadığı gibi istikrarı da bozulmuş tüm dünyada 3. Dünya ülkesi kategorisinde değerlendirilmektedir. Ülke olarak maalesef düzen ve istikrarın bir türlü sağlanamadığı bir orta doğu ülkesi konumuna getirilmiş bulunmaktayız.

Ekonomi alanında ise tam bir facia ile karşı karşıyayız. Ülkemiz, cumhuriyet tarihimizin en ağır ekonomik krizini yaşamaktadır. Üretim ekonomisini bırakıp tüketim ekonomisine geçmiş, yatırım yapmayı bırakıp israf ekonomisi ile ekonomimizi adım adım batışa sürüklemiştir.

Bu krizden milletçe top yekûn bir mücadele ile çıkmak zorundayız. Bunun ilk şartı ise öncelikle yerelde ve genelde başarısız yöntemlerin sahibi iktidarı değiştirmekten geçmektedir. Daha sonra kamuda tasarruf tedbirleri alınmalı ve üretime yönelik yatırımlar yapılmalıdır. Moda deyim ile kemerlerin sıkılması gerekmektedir. Ancak bu güne kadar kemer sıkan hep vatandaş olmuş, devlet ise hep zevk-i sefa içerisinde tarihte olduğu gibi adeta lale devri gibi yaşamaktadır.

Bu günde devlet saraylar yapıp, uçaklar alıp, makam arabası saltanatı ile yaşarken, acı ve gözyaşı, yoksulluk ve açlık, iflaslar ve işini kaybetmeler vatandaşa kalmıştır.

Referansımız İslam diye iş başına gelenler İslami şartlarda yaşamayı unutmuşlardır. Hz. Ömer(R.a)’ in çadırında bir şahsi mumu, birde devlet mumu olduğunu anlatan menkıbeleri sanki hiç duymamışlardır.

Şehr-ül emin kabul edilen tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruma görevi olan belediye başkanımız aynen 24 Haziran seçim öncesinde olduğu gibi siyasi rüşvet vererek milletin parası ile şahsi ikballeri için hovardaca para harcamaya başlamıştır.

Memleketimiz bu ekonomik krizin içinde birçok hizmetler beklerken muhtarlarla beraber sahile tatile gidilip 5 yıldızlı otellerde konaklanmakta, hatta 8 şehidimiz olduğu günlerde seçimlerde beka için oy isteyen başkan; tekne gezisinde çok güzel pozlar vermekten çekinmemiştir. Sadece bununla yetinmemiş Akp kadın kollarını mensuplarını da Çanakkale gezisine göndermiştir.

Demek ki; haramı helali bilmek için ilahiyat fakültesini bitirmek yetmiyor.

İyi parti Seydişehir ilçe teşkilatı olarak diyoruz ki; tüyü bitmemiş yetimin hakkı boğazınızda kalır, halka hizmet için kullanılması gereken kaynakların, siyasi ikbal için çarçur edilmesinin hesabı gün gelir sorulur.

Biz İyi Parti olarak, sessiz çoğunluğun sesi, duyan kulağı ve gören gözü olmaya ant içtik. Atacağınız her yanlış adımın takipçisi olacağız.

Biz İYİ Parti Seydişehir teşkilatı Millet için, Seydişehir için varız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.