whatsapp

İyi Parti Tanıtım Toplantısını Yaptı

SİYASET 20.01.2018 - 12:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İyi Parti Tanıtım Toplantısını Yaptı

İYİ Parti Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, kurucular kurulunu basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladı.
Bir Otelde düzenlenen basın toplantısıyla parti tanıtımı yapan kurucular kurulu başkanı Yılmaz Dönderici, burada gazetecilere yaptığı konuşmada Türkiye’de gerilimden uzak iyilik, güzellik, barış ve huzurdan, kardeşlik ve sevgiden bahseden insanların bir araya geldiği siyasi bir gönül hareketi olduğunu söyledi. Geçmişin kirli siyasetçilerinin gideceğini savunan Dönderici, ‘’İYİ Parti neden kuruldu? İYİ Parti ne yapacak? Pek çok kişinin aklında bu sorular var, biliyoruz. İnsanları ötekileştiren devletimizi hem içte, hem dış politikada yıpratmış bir siyasi iktidar var. Bu karanlığa karşı güneş gibi aydınlatan İyi Parti Türkiye’deki  kötü gidişlerden dolayı doğmuştur. Sizlerde bu inanç olduğu müddetce genel başkanımıza vereceğimiz destekle Ülkemizin yüzünü güldüreceğiz.’’dedi. Kurucular kurulu, Başkan Yılmaz Dönderici,Soner Yılmaz, Bayram Kaycan, Şerife Güven, Hacı Ünal, Yasin çağlar çakır, Yaşar Şiriner, Muammer Özel, Ömer Turaç, Serkan Köse, Fatih Ayhaner, Şakir Keresteci, Mustafa Yılmaz, Abdullah Göktepe, Ayfun Özel, Ali Kınalıada, Meliha Güven, Osman Sevinç, Birsen Doğan, Aysel Sarıhan, Ayla Güneş, Nadide Erol, Yakup İnceyol, Necati Erdem, Baki Ayten, Akif Çiftçi, Orhan Ünlü, Tahir Atalay, Hikmet Gül, Hasan Kademli, Mehmet Ayvacı, Abdullah Arıcıoğlu, Hasan Yaprakçı, Yurdanur Çelik, Hasan Yıldız, Ali Coşkun, Bekir Şahin, Mustafa Yapıcı, Şerafettin Gündüz, Şerife Keleş, Helim Uçar, Halime Alkışoğlu, Sabri Bayır, Nazım Orhan, Dilek Altan, Durdane Eken, Gülüzar İncikli, Murat Ceylan, Yusuf Güneş, Havva Çelebi, Sadi Erol.
İYİ Parti Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, kurucular kurulunu basın toplantısıyla kamuoyuna açıkladı.

Bir Otelde düzenlenen basın toplantısıyla parti tanıtımı yapan kurucular kurulu başkanı Yılmaz Dönderici, burada gazetecilere yaptığı konuşmada Türkiye’de gerilimden uzak iyilik, güzellik, barış ve huzurdan, kardeşlik ve sevgiden bahseden insanların bir araya geldiği siyasi bir gönül hareketi olduğunu söyledi.

Geçmişin kirli siyasetçilerinin gideceğini savunan Dönderici, ‘’İYİ Parti neden kuruldu? İYİ Parti ne yapacak? Pek çok kişinin aklında bu sorular var, biliyoruz. İnsanları ötekileştiren devletimizi hem içte, hem dış politikada yıpratmış bir siyasi iktidar var. Bu karanlığa karşı güneş gibi aydınlatan İyi Parti Türkiye’deki  kötü gidişlerden dolayı doğmuştur. Sizlerde bu inanç olduğu müddetce genel başkanımıza vereceğimiz destekle Ülkemizin yüzünü güldüreceğiz.’’dedi.

Kurucular kurulu, Başkan Yılmaz Dönderici,Soner Yılmaz, Bayram Kaycan, Şerife Güven, Hacı Ünal, Yasin çağlar çakır, Yaşar Şiriner, Muammer Özel, Ömer Turaç, Serkan Köse, Fatih Ayhaner, Şakir Keresteci, Mustafa Yılmaz, Abdullah Göktepe, Ayfun Özel, Ali Kınalıada, Meliha Güven, Osman Sevinç, Birsen Doğan, Aysel Sarıhan, Ayla Güneş, Nadide Erol, Yakup İnceyol, Necati Erdem, Baki Ayten, Akif Çiftçi, Orhan Ünlü, Tahir Atalay, Hikmet Gül, Hasan Kademli, Mehmet Ayvacı, Abdullah Arıcıoğlu, Hasan Yaprakçı, Yurdanur Çelik, Hasan Yıldız, Ali Coşkun, Bekir Şahin, Mustafa Yapıcı, Şerafettin Gündüz, Şerife Keleş, Helim Uçar, Halime Alkışoğlu, Sabri Bayır, Nazım Orhan, Dilek Altan, Durdane Eken, Gülüzar İncikli, Murat Ceylan, Yusuf Güneş, Havva Çelebi, Sadi Erol.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.