whatsapp

İyi Parti Seydişehir ilçe kongresi

SİYASET 17.02.2018 - 15:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İyi Parti Seydişehir ilçe kongresi

İYİ Parti Seydişehir 1. Olağan Kongresi yapıldı.
Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleşen kongrede, partinin kurucu ilçe başkanı olarak atanan Yılmaz Dönderici, tek listeyle gidilen seçimde 99 oyun tamamını alarak ilçe başkanı seçildi. Dönderici, seçim sonrası yaptığı konuşmada, "Sizler beni buraya getirdiniz. Bana gösterdiğiniz yakınlığı tüm halkımıza göstermenizi istiyorum. Asıl çalışmamız bundan sonra başlıyor. Seydişehir’i almamız gerekiyor." dedi. Daha sonra partiye yeni üye olanlara rozetleri takıldı.
İYİ Parti Seydişehir 1. Olağan Kongresi yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleşen kongrede, partinin kurucu ilçe başkanı olarak atanan Yılmaz Dönderici, tek listeyle gidilen seçimde 99 oyun tamamını alarak ilçe başkanı seçildi.
Dönderici, seçim sonrası yaptığı konuşmada, "Sizler beni buraya getirdiniz. Bana gösterdiğiniz yakınlığı tüm halkımıza göstermenizi istiyorum. Asıl çalışmamız bundan sonra başlıyor. Seydişehir’i almamız gerekiyor." dedi.
Daha sonra partiye yeni üye olanlara rozetleri takıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.