whatsapp

İyi Parti Milletvekili Yokuş Seydişehir'de

SİYASET 22.09.2018 - 09:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İyi Parti Milletvekili Yokuş Seydişehir'de

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Seydişehir'de esnaf ziyareti yaptı. Gazeteciler cemiyetinde açıklama yapan Yokuş, Büyükşehir Belediyesinin vazifesi olmayan işler yaptığını gereksiz harcamalarla asli işlerin yapılmadığını söyledi. Konya genelinde kanalizasyon sorunları yaşandığını belirten Yokuş, ‘’ maalesef Konya Büyükşehir Belediyesi vazifesi olmayan işler yapmaya başladı. Namaz kılmaya alışsınlar diye 24 Milyon TL harcamada bulundu. Çocuklarımız din öğrenecekse, ödüllendirilecekse diyanet başkanlığı var. Bütün kanalizasyon atıkları derelere, ırmaklara akıyor. Bu parayla yerleşim yerlerinin ıslahı sağlanır. Yine 400 bin kişiye iftar yemeği verdi. Hesapladığımızda 20 milyon lira ediyor. Bu paraları neye göre verdiklerini nasıl kapatacaklarını bilmiyoruz. İktidar Belediyelerin ve partilerin denetimini yapan Sayıştay raporlarını meclise gelmesini engelliyor. Biz şeffaf bir ülke istiyoruz. Bu nedenle meclis açılır açılmaz ilk işim kamu harcamaları için soru önergesi vereceğim. ‘’ dedi. Kara yolları Genel Müdürü ile görüştüğünü kaydeden Yokuş, ‘’Genel müdür bana, Seydişehir-Bozkır yol çalışmasının ekonomiyle ilgisi olmadığını ve yolun yılbaşında biteceğini söyledi. Takipçisi olacağım. Bu yolda çok insanımız trafik kazasında hayatını kaybetti. Yeniden ölümler yaşanmasın’’ İyi Partinin Türkiye’nin her yerinde seçime gireceğini ifade eden Yokuş, ‘’Her gittiğimiz yerlerde insanlarımız bize AK Parti belediyelerden bizi kurtarın diyorlar. İddialıyız Seydişehir’de de seçimleri alacağız’’ diye konuştu.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Seydişehir'de esnaf ziyareti yaptı.

Gazeteciler cemiyetinde açıklama yapan Yokuş, Büyükşehir Belediyesinin vazifesi olmayan işler yaptığını gereksiz harcamalarla asli işlerin yapılmadığını söyledi.

Konya genelinde kanalizasyon sorunları yaşandığını belirten Yokuş, ‘’ maalesef Konya Büyükşehir Belediyesi vazifesi olmayan işler yapmaya başladı. Namaz kılmaya alışsınlar diye 24 Milyon TL harcamada bulundu. Çocuklarımız din öğrenecekse, ödüllendirilecekse diyanet başkanlığı var. Bütün kanalizasyon atıkları derelere, ırmaklara akıyor. Bu parayla yerleşim yerlerinin ıslahı sağlanır. Yine 400 bin kişiye iftar yemeği verdi. Hesapladığımızda 20 milyon lira ediyor. Bu paraları neye göre verdiklerini nasıl kapatacaklarını bilmiyoruz. İktidar Belediyelerin ve partilerin denetimini yapan Sayıştay raporlarını meclise gelmesini engelliyor. Biz şeffaf bir ülke istiyoruz. Bu nedenle meclis açılır açılmaz ilk işim kamu harcamaları için soru önergesi vereceğim. ‘’ dedi.

Kara yolları Genel Müdürü ile görüştüğünü kaydeden Yokuş, ‘’Genel müdür bana, Seydişehir-Bozkır yol çalışmasının ekonomiyle ilgisi olmadığını ve yolun yılbaşında biteceğini söyledi. Takipçisi olacağım. Bu yolda çok insanımız trafik kazasında hayatını kaybetti. Yeniden ölümler yaşanmasın’’

İyi Partinin Türkiye’nin her yerinde seçime gireceğini ifade eden Yokuş, ‘’Her gittiğimiz yerlerde insanlarımız bize AK Parti belediyelerden bizi kurtarın diyorlar. İddialıyız Seydişehir’de de seçimleri alacağız’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.