whatsapp

İYİ Parti konvoy düzenlemeyecek

SİYASET 22.06.2018 - 11:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ Parti konvoy düzenlemeyecek

Bilindiği üzere 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçim döneminin son günlerini yaşamaktayız. Öncelikle bu seçimin Vatana, Millete ve Devletimize hayırlara vesile olmasını dilerim.
Seçim çalışmaları sürecinde şehrimizin huzur ve güvenini bozabilecek her türlü hareketten uzak durmaya özen gösterdik. Anons arabası ile gürültü kirliliğine sebep olmamak için desibeli yüksek sesten uzak durduk. Görüntü kirliliğine sebep olmamak adına Bayrak, Flama ve afiş çalışmalarını asgari ölçülerde tutmaya özen gösterdik. Bu bağlamda son gün organize edilen konvoy düzenleme geleneğine son verilmesi kanaatinde olduğumuzu kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Ve konvoy yapmama düşüncemizin gerekçelerini sizlerle paylaşmak istiyoruz. İyi Parti, parti programında israf ve tüketim ekonomisini bırakıp üretim ekonomisini savunan bir partidir. Bizlerde parti programına uymak adına konvoy geleneğinin israf ekonomisine hizmet olması dolayısı ile kendi kendimizle ters düşmek istemiyoruz. Tüketilen akaryakıtın ve zamanın milli servet olduğunu düşünüyoruz. Konvoy esnasında çalınan kornalar, motor sesleri, başta egzos gazı kirliliği olmak üzere gürültü ve görüntü kirliliği yaratmaktadır ve bu kirliliğe sebep olmak istemiyoruz. Organize edilen konvoy gezisi sırasında trafikte sıkışıklığa dolayısı ile halkımıza rahatsızlık verilmekte ve her seferinde trafik kazalarına sebep olunmaktadır. Milenyum çağına girdiğimiz bu yıllarda konvoy gibi demode ve israf gösterilerinin halkımızın karşısında lehte değil aleyhte kanaat oluşturacağını düşünmekteyiz. Bu sebeple iyi parti ilçe teşkilatı olarak seçim konvoyu düzenlemeyeceğimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Huzurlu bir seçim geçirmek dileğiyle tüm halkımıza saygılarımı sınarım. İyi Parti Seydişehir İlçe Başkanı  / M Yılmaz Dönderici
Bilindiği üzere 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçim döneminin son günlerini yaşamaktayız. Öncelikle bu seçimin Vatana, Millete ve Devletimize hayırlara vesile olmasını dilerim.

Seçim çalışmaları sürecinde şehrimizin huzur ve güvenini bozabilecek her türlü hareketten uzak durmaya özen gösterdik.

Anons arabası ile gürültü kirliliğine sebep olmamak için desibeli yüksek sesten uzak durduk. Görüntü kirliliğine sebep olmamak adına Bayrak, Flama ve afiş çalışmalarını asgari ölçülerde tutmaya özen gösterdik.

Bu bağlamda son gün organize edilen konvoy düzenleme geleneğine son verilmesi kanaatinde olduğumuzu kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Ve konvoy yapmama düşüncemizin gerekçelerini sizlerle paylaşmak istiyoruz.

İyi Parti, parti programında israf ve tüketim ekonomisini bırakıp üretim ekonomisini savunan bir partidir. Bizlerde parti programına uymak adına konvoy geleneğinin israf ekonomisine hizmet olması dolayısı ile kendi kendimizle ters düşmek istemiyoruz. Tüketilen akaryakıtın ve zamanın milli servet olduğunu düşünüyoruz. Konvoy esnasında çalınan kornalar, motor sesleri, başta egzos gazı kirliliği olmak üzere gürültü ve görüntü kirliliği yaratmaktadır ve bu kirliliğe sebep olmak istemiyoruz.

Organize edilen konvoy gezisi sırasında trafikte sıkışıklığa dolayısı ile halkımıza rahatsızlık verilmekte ve her seferinde trafik kazalarına sebep olunmaktadır.

Milenyum çağına girdiğimiz bu yıllarda konvoy gibi demode ve israf gösterilerinin halkımızın karşısında lehte değil aleyhte kanaat oluşturacağını düşünmekteyiz.

Bu sebeple iyi parti ilçe teşkilatı olarak seçim konvoyu düzenlemeyeceğimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.

Huzurlu bir seçim geçirmek dileğiyle tüm halkımıza saygılarımı sınarım.

İyi Parti Seydişehir İlçe Başkanı  / M Yılmaz Dönderici

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.