whatsapp

İYİ Parti ilçe teşkilatı yardım kolisi dağıttı

SİYASET 23.04.2020 - 01:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ Parti ilçe teşkilatı yardım kolisi dağıttı

İYİ Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı, korona virüs salgını nedeniyle herkesin evine çekildiği bu günlerde ekonomik olarak zor durumdaki ailelere yardım kolisi dağıtıyor. İlçe yöneticileri partili hayırseverlerin destekleriyle oluşturulan gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırırken diğer taraftan da sokağa çıkma yasağı bulunan ailelerin ilaç ve market ihtiyaçlarını da evlere taşıyorlar. Partililerin yardım ve destekleriyle gıda kolilerinin hazırlandığını kaydeden İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, mahalle temsilcileriyle görüşerek ekonomik olarak zor durumdaki aileleri saptayıp İYİ gençlik tarafından dağıtıldığını söyledi. Başkan Dönderici, yaptığı açıklamada; "Öncelikle bu zor günlerde desteklerini esirgemeyen partili hayırseverlere teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum. Gençlerimiz, dışarı çıkamayacak durumda olanların ihtiyaçlarını karşılıyorlar ve gıda yardımı talebinde bulunanları aciliyet durumuna göre değerlendiriyorlar. Bu süreçte birçok insan işten çıkarılmış ve çoluk çocuk evde beklemek durumunda. Ramazan ayı başlayacak. Dilerim daha fazla destekle zor Durumdaki çok daha fazla aileye ulaşabiliriz. Teşkilat olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, gerekli önlemleri alarak herkesin yardımına koşan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi.

İYİ Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı, korona virüs salgını nedeniyle herkesin evine çekildiği bu günlerde ekonomik olarak zor durumdaki ailelere yardım kolisi dağıtıyor.

İlçe yöneticileri partili hayırseverlerin destekleriyle oluşturulan gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırırken diğer taraftan da sokağa çıkma yasağı bulunan ailelerin ilaç ve market ihtiyaçlarını da evlere taşıyorlar.

Partililerin yardım ve destekleriyle gıda kolilerinin hazırlandığını kaydeden İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, mahalle temsilcileriyle görüşerek ekonomik olarak zor durumdaki aileleri saptayıp İYİ gençlik tarafından dağıtıldığını söyledi.

Başkan Dönderici, yaptığı açıklamada; "Öncelikle bu zor günlerde desteklerini esirgemeyen partili hayırseverlere teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum. Gençlerimiz, dışarı çıkamayacak durumda olanların ihtiyaçlarını karşılıyorlar ve gıda yardımı talebinde bulunanları aciliyet durumuna göre değerlendiriyorlar. Bu süreçte birçok insan işten çıkarılmış ve çoluk çocuk evde beklemek durumunda. Ramazan ayı başlayacak. Dilerim daha fazla destekle zor

Durumdaki çok daha fazla aileye ulaşabiliriz. Teşkilat olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, gerekli önlemleri alarak herkesin yardımına koşan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.