whatsapp

İYİ Parti ilçe başkanlığından açıklama

SİYASET 04.04.2018 - 22:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ Parti ilçe başkanlığından açıklama

Türk siyasi hayatına yeni bir soluk, yeni bir ruh vermek üzere kurulan, Türkiye’yi Çağdaş Uygarlık seviyesine çıkarmak hedefiyle hazırlanmış bir programla yola çıkan ve 3 ay gibi kısa bir sürede tüm illerde teşkilatlanmasını tamamlamış ve bu süre içerisinde milyonlara ulaşan üyesi ile Siyasi partiler arasında yerini almış olan İYİ Parti 1. Olağan kongresini yapmak üzere 1.Nisan günü Ankara'da toplandı.
Ankara Arena salonunun içinde 15.000 kişi dışarıda ise en az 3_4 misli bir kalabalıkla yani toplamda 60_70 bin kişiyle bu güne kadar örneğine rastlanmamış bir kurultay toplandı. Ancak Hukukun olmadığı, Adaletin kalmadığı korku ülkesi haline getirilen Türkiye'de partimizin kongresinin halktan gizlenmesi için her türlü entrika sahneye konulmuştur. Halk'ın ulaşımını engellenmek için o gün Açık Lise Sınavlarının olmasına rağmen Ankara metro bakıma alınarak çalıştırılmamıştır. Başka illerden gelen otobüsler Kongreye yetişemesin diye ya yollarda arama bahanesiyle saatlerce alıkonmuş ya da salonun yakınına sokulmamışlardır... Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in salon dışındaki partililere hitap etmesi OHAL karaları gerekçe gösterilerek engellenmiştir. En vahim olanı ise Medya korkutularak sindirilerek kurultaya katılması engellenmiştir. Eğer Medya engellenmedi ve durumdan vazife çıkarıp kurultaya ilgi göstermedi ise durum Medya açısından daha vahimdir. Vicdanı hür, aklı hür insanlara soruyorum. Bir Doktor sabah Hastanede polikliniğe gelir de bu gün hasta bakmak istemiyorum diyebilir mi? Bir Hâkim sabah Adliye'ye gelip te bu gün davalara bakmayacağım der mi? Bir öğretmen beni ilgilendirmez sınıfta çocuklara bir şey öğretmeyeceğim der mi? Son dönemde yapılan kamuoyu yoklamalarında oy oranı olarak Türkiye'nin ilk üç partisi arasında gösterilen İYİ Partinin kurultayını haber dahi yap(a)mayan medya bir tarihte terörist başı aponun mektubunun okunduğu hdpnin kongresini hem de canlı verme yarışına girmemiş miydi? Halkı aydınlatmak, bilgilendirmek gibi kutsal bir görev yapan medya İYİ Parti Kurultayını niçin ver(e)memiştir. Eğer iktidar korkusu ise ''Korkak her gün hem de bin defa ölür, ama yüreği olan sadece bir defa ölür. Haber yapıl(a)maması eğer menfaatten dolayı ise bu gün iradesini ve görevini satan yarın ölçüsüz biçimde Vatan da dahil her şeyi satabilir. İYİ Parti Kurultayını halkı bilgilendirmek adına takip edip, korkmadan görevini yapan medya organlarını ve gazetecileri kutluyor ve tebrik ediyorum... İYİ Parti'nin kurultayını Halk'tan gizleyen örneklerini Anadolu'nun pek çok yerinde gördüğümüz Medya organlarını da kınıyorum. Şurası unutulmamalıdır ki, hiç bir gerçek gizli kalmaz, Güneş balçıkla sıvanmaz.Böylesine ayak oyunları yerel de de Genelde de İyi Parti İktidarını Engelleyemez. Saygılarımla İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici
Türk siyasi hayatına yeni bir soluk, yeni bir ruh vermek üzere kurulan, Türkiye’yi Çağdaş Uygarlık seviyesine çıkarmak hedefiyle hazırlanmış bir programla yola çıkan ve 3 ay gibi kısa bir sürede tüm illerde teşkilatlanmasını tamamlamış ve bu süre içerisinde milyonlara ulaşan üyesi ile Siyasi partiler arasında yerini almış olan İYİ Parti 1. Olağan kongresini yapmak üzere 1.Nisan günü Ankara'da toplandı.

Ankara Arena salonunun içinde 15.000 kişi dışarıda ise en az 3_4 misli bir kalabalıkla yani toplamda 60_70 bin kişiyle bu güne kadar örneğine rastlanmamış bir kurultay toplandı.

Ancak Hukukun olmadığı, Adaletin kalmadığı korku ülkesi haline getirilen Türkiye'de partimizin kongresinin halktan gizlenmesi için her türlü entrika sahneye konulmuştur.

Halk'ın ulaşımını engellenmek için o gün Açık Lise Sınavlarının olmasına rağmen Ankara metro bakıma alınarak çalıştırılmamıştır. Başka illerden gelen otobüsler Kongreye yetişemesin diye ya yollarda arama bahanesiyle saatlerce alıkonmuş ya da salonun yakınına sokulmamışlardır...

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in salon dışındaki partililere hitap etmesi OHAL karaları gerekçe gösterilerek engellenmiştir.

En vahim olanı ise Medya korkutularak sindirilerek kurultaya katılması engellenmiştir. Eğer Medya engellenmedi ve durumdan vazife çıkarıp kurultaya ilgi göstermedi ise durum Medya açısından daha vahimdir.

Vicdanı hür, aklı hür insanlara soruyorum. Bir Doktor sabah Hastanede polikliniğe gelir de bu gün hasta bakmak istemiyorum diyebilir mi? Bir Hâkim sabah Adliye'ye gelip te bu gün davalara bakmayacağım der mi? Bir öğretmen beni ilgilendirmez sınıfta çocuklara bir şey öğretmeyeceğim der mi?

Son dönemde yapılan kamuoyu yoklamalarında oy oranı olarak Türkiye'nin ilk üç partisi arasında gösterilen İYİ Partinin kurultayını haber dahi yap(a)mayan medya bir tarihte terörist başı aponun mektubunun okunduğu hdpnin kongresini hem de canlı verme yarışına girmemiş miydi?

Halkı aydınlatmak, bilgilendirmek gibi kutsal bir görev yapan medya İYİ Parti Kurultayını niçin ver(e)memiştir. Eğer iktidar korkusu ise ''Korkak her gün hem de bin defa ölür, ama yüreği olan sadece bir defa ölür. Haber yapıl(a)maması eğer menfaatten dolayı ise bu gün iradesini ve görevini satan yarın ölçüsüz biçimde Vatan da dahil her şeyi satabilir.

İYİ Parti Kurultayını halkı bilgilendirmek adına takip edip, korkmadan görevini yapan medya organlarını ve gazetecileri kutluyor ve tebrik ediyorum...

İYİ Parti'nin kurultayını Halk'tan gizleyen örneklerini Anadolu'nun pek çok yerinde gördüğümüz Medya organlarını da kınıyorum.

Şurası unutulmamalıdır ki, hiç bir gerçek gizli kalmaz, Güneş balçıkla sıvanmaz.Böylesine ayak oyunları yerel de de Genelde de İyi Parti İktidarını Engelleyemez. Saygılarımla

İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.