whatsapp

İYİ Parti; Esnafa destek olma zamanı

SİYASET 29.12.2020 - 18:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İYİ Parti; Esnafa destek olma zamanı

İYİ Parti ilçe başkanı Yılmaz Dönderici, küçük esnafların zor durumda olduklarını belirterek alış verişlerin mahalle esnaflarından yapılması için çağrıda bulundu. Dönderici sözlerine; ‘’Memleketimizin salgın hastalık dolayısıyla zor günler geçirdiğini biliyoruz. Ekonomik krizle birlikte gelen Korona her yaştaki, meslekteki insanımızın yaşantısını kâbus haline getirmiştir. Sokağa çıkma yasağı da eklenince iş yapamayan esnafımız borç batağına düşürmüştür. İYİ parti yönetimi olarak şöyle düşündük. Market alışverişlerimizi zincir marketler yerine mahalle bakkalından yapsak, giysi ihtiyacımızı kendi esnafımızdan alsak ne güzel olur. Büyük şirketler gidici, kendi esnafımız kalıcıdır. Halkımızın bu konuda duyarlı olduğunu biliyoruz ve esnafımıza destek bekliyoruz.

İYİ Parti ilçe başkanı Yılmaz Dönderici, küçük esnafların zor durumda olduklarını belirterek alış verişlerin mahalle esnaflarından yapılması için çağrıda bulundu.

Dönderici sözlerine; ‘’Memleketimizin salgın hastalık dolayısıyla zor günler geçirdiğini biliyoruz. Ekonomik krizle birlikte gelen Korona her yaştaki, meslekteki insanımızın yaşantısını kâbus haline getirmiştir. Sokağa çıkma yasağı da eklenince iş yapamayan esnafımız borç batağına düşürmüştür. İYİ parti yönetimi olarak şöyle düşündük. Market alışverişlerimizi zincir marketler yerine mahalle bakkalından yapsak, giysi ihtiyacımızı kendi esnafımızdan alsak ne güzel olur. Büyük şirketler gidici, kendi esnafımız kalıcıdır. Halkımızın bu konuda duyarlı olduğunu biliyoruz ve esnafımıza destek bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.