whatsapp

İyi Parti çalışmalara başladı

SİYASET 21.01.2018 - 10:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İyi Parti çalışmalara başladı

Yılmaz Dönderici Kurucu Başkanlığı’nda kurulan İyi Parti Seydişehir İlçe teşkilatı ilk yönetim kurulu toplantısını yeni binasında gerçekleştirerek çalışmalara başladı.
Seydişehir için yol haritalarını belirlediklerini ifade eden Başkan Yılmaz Dönderici,  yaptığı açıklamada 27 kişilik İYİ Parti ilçe yönetiminde her kesimden insanların bir araya geldiğini söyledi. Kapılarının herkese açık olduğunu kaydeden Dönderici, ‘’Biz yeni bir partiyiz ve ülkeyi yönetecek güçlü bir genel merkez yapılanmasına sahibiz,ilçemizde de bu doğrultuda güçlü bir ekip kurduk. Seydişehir’de, Konya’da ve Türkiye'de İYİ Parti'yi iktidara taşımaktır.’’dedi. Görev Dağılımı; Başkan Yılmaz Dönderici, Bayram Turcan(İlçe Sekreteri) Fatih Ayhaner (ilçe muhasibi) Soner Yılmaz (teşkilatlandırma bşkn yrd) Şerife Güven (sosyal faaliyetler) Hacı Ünal (Yerel yönetimler) Muammer Özen (huku seçim işleri) Sadi Erol STOK esnaf sorumlusu) Mustafa Yılmaz ( medya reklam işleri) yasin çağlar Çalık, yaşar Şirinel, Ömer Turaç, Serkan Köse, Şakir Keresteci, Abdullah Göktepe, Aysun Özel, Ali Kınalıada, Zeliha Güven, Osman Seziş, Birsen Doğan, Aysel Sarıhan, Ayla Güneş, Nadide Erol, Yakup İnce Yol, Necati Erdem, Baki Ayten, Akif Çiftçi.
Yılmaz Dönderici Kurucu Başkanlığı’nda kurulan İyi Parti Seydişehir İlçe teşkilatı ilk yönetim kurulu toplantısını yeni binasında gerçekleştirerek çalışmalara başladı.

Seydişehir için yol haritalarını belirlediklerini ifade eden Başkan Yılmaz Dönderici,  yaptığı açıklamada 27 kişilik İYİ Parti ilçe yönetiminde her kesimden insanların bir araya geldiğini söyledi.

Kapılarının herkese açık olduğunu kaydeden Dönderici, ‘’Biz yeni bir partiyiz ve ülkeyi yönetecek güçlü bir genel merkez yapılanmasına sahibiz,ilçemizde de bu doğrultuda güçlü bir ekip kurduk. Seydişehir’de, Konya’da ve Türkiye'de İYİ Parti'yi iktidara taşımaktır.’’dedi.

Görev Dağılımı; Başkan Yılmaz Dönderici, Bayram Turcan(İlçe Sekreteri) Fatih Ayhaner (ilçe muhasibi) Soner Yılmaz (teşkilatlandırma bşkn yrd) Şerife Güven (sosyal faaliyetler) Hacı Ünal (Yerel yönetimler) Muammer Özen (huku seçim işleri) Sadi Erol STOK esnaf sorumlusu) Mustafa Yılmaz ( medya reklam işleri) yasin çağlar Çalık, yaşar Şirinel, Ömer Turaç, Serkan Köse, Şakir Keresteci, Abdullah Göktepe, Aysun Özel, Ali Kınalıada, Zeliha Güven, Osman Seziş, Birsen Doğan, Aysel Sarıhan, Ayla Güneş, Nadide Erol, Yakup İnce Yol, Necati Erdem, Baki Ayten, Akif Çiftçi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.