whatsapp

İsmail Korkmaz Ziraat Odası başkanı oldu

SİVİL TOPLUM 17.11.2017 - 11:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İsmail Korkmaz Ziraat Odası başkanı oldu

Seydişehir Ziraat Odası Başkanlığına yönetim kurulu kararıyla İsmail Korkmaz seçildi.
Bir süre önce mevcut başkan Ahmet Ünver’in cinayet zanlısı olarak tutuklanmasından sonra oda başkanlığına İsmail Korkmaz vekâlet ediyordu. Ziraat Odası yönetim kurulunun toplantısında oybirliğiyle aldığı kararda Korkmaz, asaleten başkanlığa getirildi. İsmail Korkmaz, yaptığı açıklamada, desteklerinden dolayı yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çiftçilerin kalkınması için var gücüyle çalışacağını söyledi. Korkmaz, ‘’Başkanımızın bıraktığı yerden odamızı bir adım ileriye götüreceğiz. Başkanımızı hiçbir zamanda unutmayacağız’’açıklamasında bulundu.
Seydişehir Ziraat Odası Başkanlığına yönetim kurulu kararıyla İsmail Korkmaz seçildi.

Bir süre önce mevcut başkan Ahmet Ünver’in cinayet zanlısı olarak tutuklanmasından sonra oda başkanlığına İsmail Korkmaz vekâlet ediyordu.

Ziraat Odası yönetim kurulunun toplantısında oybirliğiyle aldığı kararda Korkmaz, asaleten başkanlığa getirildi.

İsmail Korkmaz, yaptığı açıklamada, desteklerinden dolayı yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çiftçilerin kalkınması için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Korkmaz, ‘’Başkanımızın bıraktığı yerden odamızı bir adım ileriye götüreceğiz. Başkanımızı hiçbir zamanda unutmayacağız’’açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.