whatsapp

İŞKUR çalışanlarına teşekkür

BELEDİYE 02.12.2018 - 13:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İŞKUR çalışanlarına teşekkür

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İŞKUR tarafından Toplum Yararına Destek Programı kapsamında Belediye işlerinde görevlendirilen ve çalışma süreleri tamamlanan çalışanlara teşekkür etti. 6 ay boyunca belediye çalışmalarına verdikleri katkılardan dolayı çalışanlara teşekkür eden Başkan Tutal; hükümetimiz İŞKUR kanalı ile toplum yararına çalışma adı altında ihtiyacı olan ailelere destek olmak amacı ile böyle bir çalışma başlattı. Belediyelerde bu kapsamdan yararlanarak sizleri bünyesine aldı. Allah razı olsun sizlerden. Yerine göre verilen her görevde çalıştınız. Park ve bahçelerimizde sizlerin emeği çok. Belediyemize çok büyük katkınız oldu. Beraberce Seydişehir'e çok ciddi manada katma değerimiz oldu" dedi. Seydişehir'de ciddi anlamda çalışmalar olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; termal sosyal tesislerimizden tutunda, park ve bahçeler olmak üzere 16 bölgemizde çalışma var. 31 günde biz 31 mahallemize sizlerle birlikte park yeri hazırladık. Şehir merkezimizde biz 46 park yaptık. Bu parklarımızda dışarıdan kimseyi çalıştırmadık. Hep sizlerin desteği ve çalışmasını aldık. Yapmış olduğunuz çalışmalardan, destek ve hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Daha güzel günlerde, daha iyi hizmetlerle inşallah çalışmalarımıza devam ederiz.’’ dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İŞKUR tarafından Toplum Yararına Destek Programı kapsamında Belediye işlerinde görevlendirilen ve çalışma süreleri tamamlanan çalışanlara teşekkür etti.

6 ay boyunca belediye çalışmalarına verdikleri katkılardan dolayı çalışanlara teşekkür eden Başkan Tutal; hükümetimiz İŞKUR kanalı ile toplum yararına çalışma adı altında ihtiyacı olan ailelere destek olmak amacı ile böyle bir çalışma başlattı. Belediyelerde bu kapsamdan yararlanarak sizleri bünyesine aldı. Allah razı olsun sizlerden. Yerine göre verilen her görevde çalıştınız. Park ve bahçelerimizde sizlerin emeği çok. Belediyemize çok büyük katkınız oldu. Beraberce Seydişehir'e çok ciddi manada katma değerimiz oldu" dedi.

Seydişehir'de ciddi anlamda çalışmalar olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; termal sosyal tesislerimizden tutunda, park ve bahçeler olmak üzere 16 bölgemizde çalışma var. 31 günde biz 31 mahallemize sizlerle birlikte park yeri hazırladık. Şehir merkezimizde biz 46 park yaptık. Bu parklarımızda dışarıdan kimseyi çalıştırmadık. Hep sizlerin desteği ve çalışmasını aldık. Yapmış olduğunuz çalışmalardan, destek ve hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Daha güzel günlerde, daha iyi hizmetlerle inşallah çalışmalarımıza devam ederiz.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.