whatsapp

İş adamı Mustafa Gülpınar son yolculuğa uğurlandı

13.06.2020 - 13:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İş adamı Mustafa Gülpınar son yolculuğa uğurlandı

Dün öğlede  sonra   geçirdiği  Kalp  krizi  sonrası   vefat  eden   Günaydın Tesisleri  kurucusu ve sahibi iş adamı Mustafa  Gülpınar  geniş   bir katılım ile  son kez sevenlerinin   omuzun da  son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Mustafa  Gülpınarın   Cenazesi  Akyol   Mezarlığında  Kılınan Cenaze namazı  sonrası  Akyol   mezarlığına defin edildi Cenazeye Seydişehir Kaymakamı   Aydın Erdoğan  Özkaymak Otobüs işletmesi  sahipleri  Halil-Erol –Özkan   Özkaymak Antalya  Özkaymak sorumlusu   Seydişehir’den Konya’dan    çok sayıda   seveni ailesi  katıldı. Covid 19 virüsü  nedeni ile   sosyal mesafe   kuralları   uyularak  kınlan cenaze  Namazında Mezarlık girişte maske  ve dezenfektan  dağıtıldı.  Cenaze Namazını Seydişehir Müftüsü Âdem Bebek kıldırdı. Seydişehir Gündem haber sitesi olarak, işadamı  Merhum Mustafa Gülpınar’a Allahtan rahmet,  yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz

Dün öğlede  sonra   geçirdiği  Kalp  krizi  sonrası   vefat  eden   Günaydın Tesisleri  kurucusu ve sahibi iş adamı Mustafa  Gülpınar  geniş   bir katılım ile  son kez sevenlerinin   omuzun da  son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Mustafa  Gülpınarın   Cenazesi  Akyol   Mezarlığında  Kılınan Cenaze namazı  sonrası  Akyol   mezarlığına defin edildi

Cenazeye Seydişehir Kaymakamı   Aydın Erdoğan  Özkaymak Otobüs işletmesi  sahipleri  Halil-Erol –Özkan   Özkaymak Antalya  Özkaymak sorumlusu   Seydişehir’den Konya’dan    çok sayıda   seveni ailesi  katıldı.

Covid 19 virüsü  nedeni ile   sosyal mesafe   kuralları   uyularak  kınlan cenaze  Namazında Mezarlık girişte maske  ve dezenfektan  dağıtıldı.  Cenaze Namazını Seydişehir Müftüsü Âdem Bebek kıldırdı.

Seydişehir Gündem haber sitesi olarak, işadamı  Merhum Mustafa Gülpınar’a Allahtan rahmet,  yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.