whatsapp

İngilizce etkinlik sergisi

EĞİTİM 26.05.2017 - 18:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İngilizce etkinlik sergisi

Seydişehir Gazi İlkokulu İngilizce Öğretmeni çağla Öncel tarafından organize edilen etkinlikte öğrencilerin kendi çalışmalarını okulun salonunda sergiledi.
2016-2017 Eğitim öğretim yılı boyunca 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin sergilediklerini belirten Okul Müdürü Ali Binol, İngilizce öğrenimini daha zevkli hale getirmek için ortak çalışmalarından hazırlanan ödevlerini sergilediklerini söyledi. Kaymakam Aydın Erdoğan, Öğretmen ve öğrencileri tebrik edip çalışmaları hakkında bilgi aldı. Düzenlenen sergiye kaymakam Aydın Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı.
Seydişehir Gazi İlkokulu İngilizce Öğretmeni çağla Öncel tarafından organize edilen etkinlikte öğrencilerin kendi çalışmalarını okulun salonunda sergiledi.

2016-2017 Eğitim öğretim yılı boyunca 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin sergilediklerini belirten Okul Müdürü Ali Binol, İngilizce öğrenimini daha zevkli hale getirmek için ortak çalışmalarından hazırlanan ödevlerini sergilediklerini söyledi.

Kaymakam Aydın Erdoğan, Öğretmen ve öğrencileri tebrik edip çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Düzenlenen sergiye kaymakam Aydın Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.