whatsapp

İlköğretim haftası törenle başladı

EĞİTİM 17.09.2020 - 01:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İlköğretim haftası törenle başladı

2020-2021 Eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama programı çerçevesinde Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirdi. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu ve bayrak göndere çekildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Yeni eğitim yılının uzaktan eğitimle başladığını, 21 Eylül itibariyle de okulöncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin aşamalı ve kontrollü olarak yüz yüze eğitime geçeceklerini ifade ederek İlköğretim Haftasının herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu. Kaymakamı Aydın Erdoğan, ‘’ Eğitim Öğretim yılının  pandemi  etkisi  altında  başlaması  ülkemiz  adına   eğitim adına  üzücü   bir durum Kurallara   uyarak   hep  birlikte   bu dönemi   atlatırız   tekrar    o eski  günlere  döneriz inşallah.’’ dedi. Programına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, daire amirleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

2020-2021 Eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama programı çerçevesinde Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu ve bayrak göndere çekildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Yeni eğitim yılının uzaktan eğitimle başladığını, 21 Eylül itibariyle de okulöncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin aşamalı ve kontrollü olarak yüz yüze eğitime geçeceklerini ifade ederek İlköğretim Haftasının herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaymakamı Aydın Erdoğan, ‘’ Eğitim Öğretim yılının  pandemi  etkisi  altında  başlaması  ülkemiz  adına   eğitim adına  üzücü   bir durum Kurallara   uyarak   hep  birlikte   bu dönemi   atlatırız   tekrar    o eski  günlere  döneriz inşallah.’’ dedi.

Programına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, daire amirleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.