whatsapp

İlçe sağlık müdürlüğü ziyaret edildi

SİVİL TOPLUM 23.07.2018 - 15:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İlçe sağlık müdürlüğü ziyaret edildi

Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arıkan ve Dekan Yardımcı Dr. Gr. Üyesi  Yusuf Uzun İlçe Sağlık Müdürlüğünü Ziyaret Etti. İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurumun işleyişi ve çalışmaları konusunda ilçe Sağlık Müdürü  Dr. Hakan Özdemir'den bilgiler aldı. Karşılıklı öneri ve görüşler değerlendirildi. Ziyarette ayrıca bundan sonraki süreçte kurumlar arası iş birliği yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.  Yapılacak  çalışmalarda ve üretilecek projelerde iş birliği içinde hareket etmenin, taraflar arasındaki diyaloğu arttıracağı konusunda ortak bir kanaate varıldı.

Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arıkan ve Dekan Yardımcı Dr. Gr. Üyesi  Yusuf Uzun İlçe Sağlık Müdürlüğünü Ziyaret Etti.
İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurumun işleyişi ve çalışmaları konusunda ilçe Sağlık Müdürü  Dr. Hakan Özdemir'den bilgiler aldı. Karşılıklı öneri ve görüşler değerlendirildi. Ziyarette ayrıca bundan sonraki süreçte kurumlar arası iş birliği yapılması konusunda fikir birliğine varıldı. 
Yapılacak  çalışmalarda ve üretilecek projelerde iş birliği içinde hareket etmenin, taraflar arasındaki diyaloğu arttıracağı konusunda ortak bir kanaate varıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.