whatsapp

İlçe güvenlik toplantısı yapıldı

ASAYİŞ 08.10.2020 - 16:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İlçe güvenlik toplantısı yapıldı

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığında, Suç ve suçlularla mücadele, asayiş, trafik tedbirleri ve okul güvenliği ile ilgili sorunların tespit edilmesi ve alınması gereken önlemlerin görüşülmesi amacıyla düzenlenen İlçe güvenlik toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, "İlçe güvenliği ve asayiş konularının sahada da başarıyla uygulanabilmesi için vatandaşlarımızın da güvenlik güçlerimize her konuda yardımcı olmalarını arzu ediyorum. İlçemizin huzurunu korumak vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı 7/24 saat aralıksız çalışmalar yürütmektedir." dedi.  Güvenlik Toplantısına, İlçe Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca ile daire amirleri katıldı.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığında, Suç ve suçlularla mücadele, asayiş, trafik tedbirleri ve okul güvenliği ile ilgili sorunların tespit edilmesi ve alınması gereken önlemlerin görüşülmesi amacıyla düzenlenen İlçe güvenlik toplantısı yapıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, "İlçe güvenliği ve asayiş konularının sahada da başarıyla uygulanabilmesi için vatandaşlarımızın da güvenlik güçlerimize her konuda yardımcı olmalarını arzu ediyorum. İlçemizin huzurunu korumak vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı 7/24 saat aralıksız çalışmalar yürütmektedir." dedi. 
Güvenlik Toplantısına, İlçe Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca ile daire amirleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.