whatsapp

İki Okul Beyaz Bayrakla Ödüllendirildi

EĞİTİM 27.02.2018 - 11:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İki Okul Beyaz Bayrakla Ödüllendirildi

Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan incelemeler sonucunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Seydişehir Anadolu Lisesi ‘Beyaz Bayrak’ ile ödüllendirildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Temiz Okul, Sağlıklı Okul projesinde, öğrencilerimizin daha hijyen ve sağlıklı ortamda eğitim almalarını sağlamak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Emeği geçen idareci, öğretmenleri kutlayan Kibar, ” Toplumun sağlığını korumak ve geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek için uygulanan proje gereği Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ekiplerince okullar denetlenerek temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunan en iyi okullara ‘Beyaz Bayrak’ ödülü verilmektedir. İki Okulumuz da bu denetimler sonucunda ödül almaya hak kazanmıştır. Öğretmen, öğrenci, veli ve özellikle çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan incelemeler sonucunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Seydişehir Anadolu Lisesi ‘Beyaz Bayrak’ ile ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Temiz Okul, Sağlıklı Okul projesinde, öğrencilerimizin daha hijyen ve sağlıklı ortamda eğitim almalarını sağlamak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Emeği geçen idareci, öğretmenleri kutlayan Kibar, ” Toplumun sağlığını korumak ve geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek için uygulanan proje gereği Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ekiplerince okullar denetlenerek temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunan en iyi okullara ‘Beyaz Bayrak’ ödülü verilmektedir. İki Okulumuz da bu denetimler sonucunda ödül almaya hak kazanmıştır. Öğretmen, öğrenci, veli ve özellikle çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.