whatsapp

İki mahalle meydanı halkın kullanımına kapatıldı

SİVİL TOPLUM 03.03.2021 - 01:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İki mahalle meydanı halkın kullanımına kapatıldı

Konya’nın Seydişehir İlçesine bağlı Taraşçı ve Ortakaraören Mahallelerindeki korona virüs vaka sayısının artmasından dolayı ilçe Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı kararla Mahallelerdeki  Meydanlar halkın kullanımına kapatıldı. Alınan karara  göre Seydişehir Taraşçı Mahallesi Cumhuriyet Meydanı ve Ortakaraören Mahallesi Hanönü Meydanı 05.03.2021 tarihi saat 21:00 e kadar halk tarafından  kullanılmasına  ve semt pazarının kurulması seyyar satış  yapılmasına kapatıldı. Her iki mahalle için alınan kararlara  rağmen vaka sayılarında  düşme  yaşanmazsa  hıfzıssıhha kurulunca farklı önlemlerin alınacağı öğrenildi. 

Konya’nın Seydişehir İlçesine bağlı Taraşçı ve Ortakaraören Mahallelerindeki korona virüs vaka sayısının artmasından dolayı ilçe Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı kararla Mahallelerdeki  Meydanlar halkın kullanımına kapatıldı.

Alınan karara  göre Seydişehir Taraşçı Mahallesi Cumhuriyet Meydanı ve Ortakaraören Mahallesi Hanönü Meydanı 05.03.2021 tarihi saat 21:00 e kadar halk tarafından  kullanılmasına  ve semt pazarının kurulması seyyar satış  yapılmasına kapatıldı.

Her iki mahalle için alınan kararlara  rağmen vaka sayılarında  düşme  yaşanmazsa  hıfzıssıhha kurulunca farklı önlemlerin alınacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.