whatsapp

İhtiyaçlı öğrencilere kermes düzenlendi

EĞİTİM 13.04.2018 - 15:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İhtiyaçlı öğrencilere kermes düzenlendi

Seydişehir Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenledi.
Okulun Medeniyet ve değerler kulübü Öğretmenleri, Nilüfer Akış, Okşan Kutun, Ayşe Parlakkaya ve öğrencileri, ihtiyaçlı öğrenciler için kermesten elde edecekleri geliri bağışlayacaklarını söyledi. Yardımlaşma ve dayanışma duygularını gelişmesine vesile olduğunu belirten Okul Müdürü Celal Bican, ‘’Dayanışma alışkanlığı kazandırmak için böyle bir organizasyon gerçekleştirdik.  Kendilerine teşekkür ediyorum. yardımlaşma sandığımız var. Bu sandık sadece öğrencilerimizin ihtiyaçları için kullanılır. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarıyla ilgilenir. Öğrencilerine karşı çok fedakârdır. Hem maddi hem manevi anlamda. Bu fonu ayakta tutan maddi katkılarıyla destek veren öğretmenlerimize özellikle bu duyarlılıklarından dolayı şükranlarımı arzediyorum.’’dedi.
Seydişehir Saliha Mehmet Ulaşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenledi.

Okulun Medeniyet ve değerler kulübü Öğretmenleri, Nilüfer Akış, Okşan Kutun, Ayşe Parlakkaya ve öğrencileri, ihtiyaçlı öğrenciler için kermesten elde edecekleri geliri bağışlayacaklarını söyledi.

Yardımlaşma ve dayanışma duygularını gelişmesine vesile olduğunu belirten Okul Müdürü Celal Bican, ‘’Dayanışma alışkanlığı kazandırmak için böyle bir organizasyon gerçekleştirdik.  Kendilerine teşekkür ediyorum. yardımlaşma sandığımız var. Bu sandık sadece öğrencilerimizin ihtiyaçları için kullanılır. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarıyla ilgilenir. Öğrencilerine karşı çok fedakârdır. Hem maddi hem manevi anlamda. Bu fonu ayakta tutan maddi katkılarıyla destek veren öğretmenlerimize özellikle bu duyarlılıklarından dolayı şükranlarımı arzediyorum.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.