whatsapp

İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı desteği devem ediyor

BELEDİYE 16.05.2020 - 01:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı desteği devem ediyor

Korona virüse karşı seferberlik ilan eden Seydişehir Kaymakamlığı ve belediye öncülüğünde oluşturulan hayırsever vatandaşların bağışladığı gıda yardımları ihtiyaç sahiplerine hız kesmeden sürüyor. Dezenfektasyon ve bilgilendirme çalışmalarının sürdüğü ilçede yardım çalışmaları da yapılıyor. Gerçekleşen uygulama ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketleri evlerine kadar ulaştırılıyor. Korona virüs ile mücadele sürecinde bugüne kadar ihtiyaç sahibi 3 bin haneye gıda paketi dağıtıldı. Ramazan ayının gelmesi ile yardımlar artarken, bayrama kadar toplam 5 bin gıda paketinin hanelere gönderilmesi hedeflendi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “İlçe genelinde hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Salgına karşı sürdürdüğümüz mücadelemiz yoğun şekilde devam ediyor. Destekte bulunan tüm hayırseverlerimize de teşekkür ederim” dedi.

Korona virüse karşı seferberlik ilan eden Seydişehir Kaymakamlığı ve belediye öncülüğünde oluşturulan hayırsever vatandaşların bağışladığı gıda yardımları ihtiyaç sahiplerine hız kesmeden sürüyor.

Dezenfektasyon ve bilgilendirme çalışmalarının sürdüğü ilçede yardım
çalışmaları da yapılıyor. Gerçekleşen uygulama ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketleri evlerine kadar ulaştırılıyor.

Korona virüs ile mücadele sürecinde bugüne kadar ihtiyaç sahibi 3 bin haneye gıda paketi dağıtıldı.
Ramazan ayının gelmesi ile yardımlar artarken, bayrama kadar toplam 5 bin gıda paketinin hanelere gönderilmesi hedeflendi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “İlçe genelinde hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Salgına karşı sürdürdüğümüz mücadelemiz yoğun şekilde devam ediyor. Destekte bulunan tüm hayırseverlerimize de teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.