whatsapp

İhtiyaç sahibi öğrencilere bot yardımı

SİVİL TOPLUM 17.10.2017 - 12:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İhtiyaç sahibi öğrencilere bot yardımı

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası (STSO)tarafından ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek bot yardımı yaptı.
STSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Küçük, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkılarıyla temin edilen botların İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün tespit ettiği öğrencilere verildiğini belirtti. Her yıl yapılan yardımların önemine işaret eden Küçük, "Kışın bir nebze de olsa onların ihtiyaçlarını giderip ısıtabilirsek bundan mutluluk duyarız. Bu sene 875 öğrenciye kışlık bot uygun gördük. Güle güle giysinler." diye konuştu. Kaymakam Aydın Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yardımları dolayısıyla TOBB'a ve Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine teşekkür etti.
Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası (STSO)tarafından ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek bot yardımı yaptı.

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Küçük, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkılarıyla temin edilen botların İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün tespit ettiği öğrencilere verildiğini belirtti.

Her yıl yapılan yardımların önemine işaret eden Küçük, "Kışın bir nebze de olsa onların ihtiyaçlarını giderip ısıtabilirsek bundan mutluluk duyarız. Bu sene 875 öğrenciye kışlık bot uygun gördük. Güle güle giysinler." diye konuştu.

Kaymakam Aydın Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yardımları dolayısıyla TOBB'a ve Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.