whatsapp

İbrahim Aypar’dan Teşekkür

SİVİL TOPLUM 16.01.2018 - 17:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İbrahim Aypar’dan Teşekkür

Esnaf ve Sanatlarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar genel kurulda kendise3ne oy veren vermeyen tüm ğyelerine teşekkür etti.
Aypar, ‘’Odamızın 19. Olağan genel kurulunu, tüm üyelerimizle birlikte coşkulu bir şekilde kazasız belasız gerçekleştirdik. Hizmetin en iyisi verebilmek adına, üç adaylı demokratik bir seçimin ardından mevcut oda yönetimi olarak aldığımız güvenoylarıyla vazifemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Seçim kampanyası müddetince, Yönetim Kurulumuzla birlikte üyelerimizi sıkmadan rutin ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Kampanya esnasında ve seçimde bizlere gösterdikleri nezaket ve sevgiden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca yönetimimizle birlikte seçimlere aday olan esnaf arkadaşlarıma ve Başkan adayı arkadaşlarıma teşekkür ederim. Emek verip çalışmanın ve insana yapılan hizmetin karşılığının bu seçimde de karşılığının başarı olduğunu bir kez daha yaşadık. Üyelerimizin bize verdikleri takdirin yönetim kurulumuzu daha da sorumlu hale getirdiğini düşünüyoruz. Dün olduğu gibi bundan sonrada ayrımsız bütün üyelerimizi kucaklayarak, daha çok çalışıp yeni hizmet ve yenilikleri üyelerimize sağlamaya devam edeceğiz. Yeni dönemimizin öncelik Seydişehir Esnaf ve Sanatkârımıza Hemşerilerimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diler. Tüm esnaf kardeşlerimize bol bereketli hayırlı işler temennisiyle saygılarımızı sunarız.’’
Esnaf ve Sanatlarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar genel kurulda kendise3ne oy veren vermeyen tüm ğyelerine teşekkür etti.

Aypar, ‘’Odamızın 19. Olağan genel kurulunu, tüm üyelerimizle birlikte coşkulu bir şekilde kazasız belasız gerçekleştirdik.
Hizmetin en iyisi verebilmek adına, üç adaylı demokratik bir seçimin ardından mevcut oda yönetimi olarak aldığımız güvenoylarıyla vazifemize kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Seçim kampanyası müddetince, Yönetim Kurulumuzla birlikte üyelerimizi sıkmadan rutin ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Kampanya esnasında ve seçimde bizlere gösterdikleri nezaket ve sevgiden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca yönetimimizle birlikte seçimlere aday olan esnaf arkadaşlarıma ve Başkan adayı arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Emek verip çalışmanın ve insana yapılan hizmetin karşılığının bu seçimde de karşılığının başarı olduğunu bir kez daha yaşadık. Üyelerimizin bize verdikleri takdirin yönetim kurulumuzu daha da sorumlu hale getirdiğini düşünüyoruz. Dün olduğu gibi bundan sonrada ayrımsız bütün üyelerimizi kucaklayarak, daha çok çalışıp yeni hizmet ve yenilikleri üyelerimize sağlamaya devam edeceğiz.
Yeni dönemimizin öncelik Seydişehir Esnaf ve Sanatkârımıza Hemşerilerimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diler. Tüm esnaf kardeşlerimize bol bereketli hayırlı işler temennisiyle saygılarımızı sunarız.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.