whatsapp

Hürriyet Demiral, ADD Başkanlığı'na seçildi

SİVİL TOPLUM 23.05.2019 - 20:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hürriyet Demiral, ADD Başkanlığı'na seçildi

Tülin Pinici’nin istifasıyla boşalan Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şubesi Başkanlığı'na Hürriyet Demiral seçildi. ADD Seydişehir Şubesinden istifa ile boşalan başkanlık görevine, Yönetim Kurulu'nda yapılan seçimde oybirliği ile Hürriyet Demiral getirildi.  Yönetim Kurulu toplantısında, Başkan Hürriyet Demiral, Başkan Yardımcısı Ayşe Kılınç, Sayman Ayşe Şener, Yazman Özgür Şahin, Üyeler Yurdagül Uysal, Naci Şahin, Esat Çelik’in ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaları da kararlaştırıldı.  ADD Şubesi Başkanlığı'na seçilen Hürriyet Demiral, yaptığı ilk açıklamasında, "ADD Seydişehir Şubesi'ni kuran, yönetiminde ve üye olarak katkı koyan, bugüne kadar hizmet etmiş herkese teşekkür ederiz. Bıraktıkları yerden katkılarınızla daha ileri taşımak için daha çok çalışacağız" dedi. 

Tülin Pinici’nin istifasıyla boşalan Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şubesi Başkanlığı'na Hürriyet Demiral seçildi.

ADD Seydişehir Şubesinden istifa ile boşalan başkanlık görevine, Yönetim Kurulu'nda yapılan seçimde oybirliği ile Hürriyet Demiral getirildi. 

Yönetim Kurulu toplantısında, Başkan Hürriyet Demiral, Başkan Yardımcısı Ayşe Kılınç, Sayman Ayşe Şener, Yazman Özgür Şahin, Üyeler Yurdagül Uysal, Naci Şahin, Esat Çelik’in ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaları da kararlaştırıldı. 

ADD Şubesi Başkanlığı'na seçilen Hürriyet Demiral, yaptığı ilk açıklamasında, "ADD Seydişehir Şubesi'ni kuran, yönetiminde ve üye olarak katkı koyan, bugüne kadar hizmet etmiş herkese teşekkür ederiz. Bıraktıkları yerden katkılarınızla daha ileri taşımak için daha çok çalışacağız" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.