whatsapp

Hırsızlar saadetler mahallesine dadandı

SİVİL TOPLUM 16.08.2020 - 12:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hırsızlar saadetler mahallesine dadandı

Seydişehir’in önemli yerleşim yerlerinden biri olan Saadetler Mahallesinde son bir yıldır yaşanan hırsızlık olayları mahalle sakinlerini bıktırdı. Saadetler Mahallesi’nde yaşanan hırsızlık olayları mahalle sakinlerinin tepkisini çektiğini belirten Muhtar Mustafa Yavuz, Bakır kazan ve bakır kap hırsızlıkları nedeniyle vatandaşların hırsızlara karşı hazır kıta beklediklerini son bir yıldır mahallede yaşanan hırsızlık olaylarına karşısında çaresiz kaldıklarını söyledi. Muhtar Yavuz, “Mahallemizde son bir yıldır yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle mahalle sakinlerimiz tedirgin oluyor. Mahallemizde 9 ev ve işyeri hırsızlık olaylarının yaşanmasından dolayı vatandaşlarımız ve esnaflarımız durumdan rahatsız oluyor. Evlerden özellikle bakır kap ve kazanlar hırsızların hedefi oluyor. Ancak son dönemlerde iş yerlerinde hırsızlık yapmayı tercih ediyorlar. Emniyet güçlerimiz olaylar üzerinde çalışıyor. Kendilerine başarılar diliyoruz. Mahalle sakinleri olarak polisimize yardımcı oluyoruz. İnşallah bunun üstesinden hep birlikte geleceğiz.’’ diye konuştu.

Seydişehir’in önemli yerleşim yerlerinden biri olan Saadetler Mahallesinde son bir yıldır yaşanan hırsızlık olayları mahalle sakinlerini bıktırdı.

Saadetler Mahallesi’nde yaşanan hırsızlık olayları mahalle sakinlerinin tepkisini çektiğini belirten Muhtar Mustafa Yavuz, Bakır kazan ve bakır kap hırsızlıkları nedeniyle vatandaşların hırsızlara karşı hazır kıta beklediklerini son bir yıldır mahallede yaşanan hırsızlık olaylarına karşısında çaresiz kaldıklarını söyledi.

Muhtar Yavuz, “Mahallemizde son bir yıldır yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle mahalle sakinlerimiz tedirgin oluyor. Mahallemizde 9 ev ve işyeri hırsızlık olaylarının yaşanmasından dolayı vatandaşlarımız ve esnaflarımız durumdan rahatsız oluyor. Evlerden özellikle bakır kap ve kazanlar hırsızların hedefi oluyor. Ancak son dönemlerde iş yerlerinde hırsızlık yapmayı tercih ediyorlar. Emniyet güçlerimiz olaylar üzerinde çalışıyor. Kendilerine başarılar diliyoruz. Mahalle sakinleri olarak polisimize yardımcı oluyoruz. İnşallah bunun üstesinden hep birlikte geleceğiz.’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.