whatsapp

Hayvanların gölet keyfi

SİVİL TOPLUM 04.08.2018 - 13:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hayvanların gölet keyfi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde büyükbaş hayvanların yapay gölette serinleme çabası ilginç görüntüler oluşturdu. Artan hava sıcaklıklarının etkisini gösterdiği Seydişehir’de insanlar gibi hayvanlar da sıcaktan bunalıyor. Ağustos ayında hava sıcaklığının 35 dereceyi bulduğu Seydişehir’in Ortakaraören Mahallesi sayalı yaylasında bazı büyükbaş hayvanlar yapay gölette serinlemeye çalışıyor. Bazı hayvanlar ise göletin kenarında durmaya tercih ediyor. Büyükbaş hayvanlar her gün öğle sıcağında suya girerek bunaltıcı sıcaktan bir nebzecik de olsa rahatlamaya çalışıyorlar. Sıcaktan bunalan hayvanlar suya sokularak serinlemeye çalışılıyor. Yaylanın soğuk çeşmesinden başını çeşmenin altına tutuyor.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde büyükbaş hayvanların yapay gölette serinleme çabası ilginç görüntüler oluşturdu.
Artan hava sıcaklıklarının etkisini gösterdiği Seydişehir’de insanlar gibi hayvanlar da sıcaktan bunalıyor.

Ağustos ayında hava sıcaklığının 35 dereceyi bulduğu Seydişehir’in Ortakaraören Mahallesi sayalı yaylasında bazı büyükbaş hayvanlar yapay gölette serinlemeye çalışıyor.

Bazı hayvanlar ise göletin kenarında durmaya tercih ediyor. Büyükbaş hayvanlar her gün öğle sıcağında suya girerek bunaltıcı sıcaktan bir nebzecik de olsa rahatlamaya çalışıyorlar. Sıcaktan bunalan hayvanlar suya sokularak serinlemeye çalışılıyor. Yaylanın soğuk çeşmesinden başını çeşmenin altına tutuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.