whatsapp

Hayvan pazarında kurbanlık satışları başladı

BELEDİYE 17.08.2018 - 11:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hayvan pazarında kurbanlık satışları başladı

Seydişehir Hayvan Pazarı'nda kurban satışları başladı. Kızılcalar Mahallesi'ndeki hayvan pazarında küçükbaş kurbanlıklar 500 ile bin 400 lira, büyükbaş kurbanlıklar ise 7 bin ile 20 bin lira arasında satışa sunuldu. Hayvan üreticilerinden Galip Çelik, ilk etapta umdukları satışları bulamadıklarını belirterek bayrama iki gün kala satışların hızlanmasını beklediklerini söyledi. Seydişehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi canlı hayvan pazarı ve kurban kesim merkezinde hazırlıkların tamamlandığını kaydetti. Seydişehir Belediyesi Başkanı Mehmet Tutal, "Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde kurbanlarını alıp satabilmeleri için gerekli tedbirleri aldık. 2 bin metrekarelik alanda 5 bin küçükbaş, 500 büyükbaş hayvan kapasitesini genişletmek için çevreye ek barınaklar yaparak kapasiteyi artırdık. Vatandaşların sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Seydişehir Hayvan Pazarı'nda kurban satışları başladı.

Kızılcalar Mahallesi'ndeki hayvan pazarında küçükbaş kurbanlıklar 500 ile bin 400 lira, büyükbaş kurbanlıklar ise 7 bin ile 20 bin lira arasında satışa sunuldu.
Hayvan üreticilerinden Galip Çelik, ilk etapta umdukları satışları bulamadıklarını belirterek bayrama iki gün kala satışların hızlanmasını beklediklerini söyledi.
Seydişehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi canlı hayvan pazarı ve kurban kesim merkezinde hazırlıkların tamamlandığını kaydetti.
Seydişehir Belediyesi Başkanı Mehmet Tutal, "Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde kurbanlarını alıp satabilmeleri için gerekli tedbirleri aldık. 2 bin metrekarelik alanda 5 bin küçükbaş, 500 büyükbaş hayvan kapasitesini genişletmek için çevreye ek barınaklar yaparak kapasiteyi artırdık. Vatandaşların sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.