whatsapp

Hayırsız evlat

YAŞAM 30.09.2016 - 17:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hayırsız evlat

Seydişehir de hayırsız evlat 84 yaşındaki babası M. A ‘nın imzasını taklit ederek evsiz yurtsuz bırakıyor.
Ukulapı Mahallesi 761 sokak numara 26/1 de ikamet eden M.A geçimini ahırında bulunan bir tane inekten elde ettiği sütü satarak yaşamını sürdürdüğünü söyledi. Bir süre önce trafik kazası geçirince gözünün biri görmez hale gelen ve doktorlar ahırda mikrop kapma endişesi ile M. A ineğini satmasını istedi, bunun üzerine ineğini satmak zorunda kalan M.A, ciddi anlamda geçim sıkıntısı yaşamaya başladı, Çaresizce geçim sıkıntısını düşünen baba M.A, geçtiğimiz günlerde İcra dairesinden evine memurların gelmesi ile büyük şok daha yaşadı. Oğlunun bir müddet önce kendisinin imzasını taklit ederek kefil gösterdiğini borcunu ödemeyince de alacaklıları tarafından evinin satılması için icraya verdiklerini öğrendi. Yaşadığı olay karşısında şok geçiren ve çaresiz yaşlı M. A, ‘’Ben hiç kimseye kefil olarak senede imza atmadım ve borçlanmadım. Oğlum benim imzamı taklit ederek kefil göstermiş, bana 36 bin liralık icra geldi. Yetkililerden bana yardım etmelerini istiyorum.’’ dedi. 
Seydişehir de hayırsız evlat 84 yaşındaki babası M. A ‘nın imzasını taklit ederek evsiz yurtsuz bırakıyor.

Ukulapı Mahallesi 761 sokak numara 26/1 de ikamet eden M.A geçimini ahırında bulunan bir tane inekten elde ettiği sütü satarak yaşamını sürdürdüğünü söyledi.

Bir süre önce trafik kazası geçirince gözünün biri görmez hale gelen ve doktorlar ahırda mikrop kapma endişesi ile M. A ineğini satmasını istedi, bunun üzerine ineğini satmak zorunda kalan M.A, ciddi anlamda geçim sıkıntısı yaşamaya başladı,

Çaresizce geçim sıkıntısını düşünen baba M.A, geçtiğimiz günlerde İcra dairesinden evine memurların gelmesi ile büyük şok daha yaşadı.

Oğlunun bir müddet önce kendisinin imzasını taklit ederek kefil gösterdiğini borcunu ödemeyince de alacaklıları tarafından evinin satılması için icraya verdiklerini öğrendi.

Yaşadığı olay karşısında şok geçiren ve çaresiz yaşlı M. A, ‘’Ben hiç kimseye kefil olarak senede imza atmadım ve borçlanmadım. Oğlum benim imzamı taklit ederek kefil göstermiş, bana 36 bin liralık icra geldi. Yetkililerden bana yardım etmelerini istiyorum.’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.