whatsapp

Hayata dair etkinliği düzenlendi

EĞİTİM 04.02.2019 - 12:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hayata dair etkinliği düzenlendi

Kaymakam Aydın Erdoğan İlçemiz Müftülüğü Diyanet Gençlik Kolları Koordinatörlüğünde düzenlenen “Hayata Dair “ etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi. Seyyid Harun Camiinde başlayan etkinlikle, öğrenim gören ortaokul ve lise öğrencilerinin şehitlik ve rehabilitasyon merkezi ziyaretleri, kitap okuma ve tahlil etme programları ile birlikte camii ziyaretleri gerçekleştirildi. Kaymakam Erdoğan, bu tür etkinliklerin gençlerin ve ülkemizin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirterek öğrencilere, velilere ve özveri ile çalışan müftülük personeline teşekkür etti.

Kaymakam Aydın Erdoğan İlçemiz Müftülüğü Diyanet Gençlik Kolları Koordinatörlüğünde düzenlenen “Hayata Dair “ etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Seyyid Harun Camiinde başlayan etkinlikle, öğrenim gören ortaokul ve lise öğrencilerinin şehitlik ve rehabilitasyon merkezi ziyaretleri, kitap okuma ve tahlil etme programları ile birlikte camii ziyaretleri gerçekleştirildi.

Kaymakam Erdoğan, bu tür etkinliklerin gençlerin ve ülkemizin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirterek öğrencilere, velilere ve özveri ile çalışan müftülük personeline teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.