whatsapp

Hastanede ağız ve diş sağlığı etkinliği

SAĞLIK 20.11.2018 - 20:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hastanede ağız ve diş sağlığı etkinliği

Seydişehir Devlet Hastanesinde ağız ve diş sağlığı haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi. 19-25 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı haftası vesilesiyle Seydişehir Devlet Hastanesi Diş Hekimlerinden Mehmet Avcı, diş polikliniği hemşireleri Sırma Cankıymaz ve Fatma Yıldırım özel bir rehabilitasyon merkezinde ağız ve diş taraması yaparak öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye ettiler. Hastane idaresinin de katıldığı etkinlik, merkez çalışanları ve öğrenciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Seydişehir Devlet Hastanesinde ağız ve diş sağlığı haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

19-25 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı haftası vesilesiyle Seydişehir Devlet Hastanesi Diş Hekimlerinden Mehmet Avcı, diş polikliniği hemşireleri Sırma Cankıymaz ve Fatma Yıldırım özel bir rehabilitasyon merkezinde ağız ve diş taraması yaparak öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye ettiler.

Hastane idaresinin de katıldığı etkinlik, merkez çalışanları ve öğrenciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.