whatsapp

Haşlanmış yumurta diyetiyle zayıfla

SAĞLIK 17.06.2018 - 01:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Haşlanmış yumurta diyetiyle zayıfla

Haşlanmış yumurta diyetiyle 2 Hafta İçinde 10 kilo zayıflayarak vücudunuzdan zararlı toksinleri atabileceksiniz.
Yumurta, vitamin ve mineral deposu olup, zayıflamaya yardım eden harika bir besindir. Metabolizmayı hızlandırıp, yağ yakımını hızlandırır. Aşağıda bildirdiğimiz yumurta diyetini uygulayarak metabolizma hızına bağlı olarak 14 gün de toplamda 10 kiloya kadar verebilirsiniz. Diyetimizin ana maddesi yumurta. 1 orta boy yumurtada 77 kalori, 6 gram protein, 5 gram ise amino asit yağlar bulunur. Yapılan bilimsel araştırmalarda kahvaltısında yumurta tüketenlerin, yumurta yemeyenlerden daha çok kilo verdiği tespit edilmiştir. Bu diyet ABD’deki son zayıflama trendlerinden biri. Yapması da zor olmadığı için de bir tercih sebebi. Sadece birkaç yumurta, sayısız sebze ve limon meyveleri içeren dengeli bir menüye sahip. İşte sizlere bir haftalık haşlanmış yumurta diyeti programı… Pazartesi Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 adet narenciye Öğle yemeği: 2 küçük haşlanmış patates, 2 adet elma Akşam yemeği: bir büyük boy tabak mevsim salatası, ve bir dilim tavuk göğsü Salı Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 adet narenciye Öğle yemeği: Yeşil sebzeli salata veya haşlama, haşlanmış veya fırında tavuk Akşam yemeği: sebze salatası, 2 adet haşlanmış yumurta Çarşamba Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta ve 1 adet narenciye Öğle yemeği: Bir dilim az yağlı peynir, 1 adet domates ve ufak haşlanmış patates, bir dilim kepekli ekmek Akşam yemeği: Salata ve tavuk Perşembe Kahvaltı: 1 adet haşlanmış yumurta ve 1 adet narenciye Öğle yemeği: Sadece meyve Akşam yemeği: Tavuk ve buharda pişmiş sebze yemeği Cuma Kahvaltı: 2 yumurta ve 1 adet narenciye. Öğle yemeği: Salata ve tavuk. Akşam yemeği: Buharda pişirilmiş sebze, az yağlı peynir ve 2 yumurta. Cumartesi Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta ve 1 adet narenciye. Öğle yemeği: Sardalya salatası. Akşam yemeği: Sadece meyve Pazar Kahvaltı: 2 yumurta ve 1 adet narenciye. Öğle yemeği: Fırında tavuk but ve birkaç dilim fırınlanmış patates Akşam yemeği: salata ve 2 yumurta İkinci hafta da aynı öğünleri değiştirerek aynı diyet programı üzerinden gidebilirsiniz. İşte bu diyeti uygulayan birinin mucizevî değişimi… Not: Bu diyeti uygulamadan önce muhakkak bir beslenme uzmanına danışmayı ihmal etmeyin.
Haşlanmış yumurta diyetiyle 2 Hafta İçinde 10 kilo zayıflayarak vücudunuzdan zararlı toksinleri atabileceksiniz.

Yumurta, vitamin ve mineral deposu olup, zayıflamaya yardım eden harika bir besindir. Metabolizmayı hızlandırıp, yağ yakımını hızlandırır.

Aşağıda bildirdiğimiz yumurta diyetini uygulayarak metabolizma hızına bağlı olarak 14 gün de toplamda 10 kiloya kadar verebilirsiniz.

Diyetimizin ana maddesi yumurta. 1 orta boy yumurtada 77 kalori, 6 gram protein, 5 gram ise amino asit yağlar bulunur.

Yapılan bilimsel araştırmalarda kahvaltısında yumurta tüketenlerin, yumurta yemeyenlerden daha çok kilo verdiği tespit edilmiştir.

Bu diyet ABD’deki son zayıflama trendlerinden biri. Yapması da zor olmadığı için de bir tercih sebebi. Sadece birkaç yumurta, sayısız sebze ve limon meyveleri içeren dengeli bir menüye sahip.

İşte sizlere bir haftalık haşlanmış yumurta diyeti programı…

Pazartesi

Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 adet narenciye
Öğle yemeği: 2 küçük haşlanmış patates, 2 adet elma
Akşam yemeği: bir büyük boy tabak mevsim salatası, ve bir dilim tavuk göğsü

Salı

Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 adet narenciye
Öğle yemeği: Yeşil sebzeli salata veya haşlama, haşlanmış veya fırında tavuk
Akşam yemeği: sebze salatası, 2 adet haşlanmış yumurta

Çarşamba

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta ve 1 adet narenciye
Öğle yemeği: Bir dilim az yağlı peynir, 1 adet domates ve ufak haşlanmış patates, bir dilim kepekli ekmek
Akşam yemeği: Salata ve tavuk

Perşembe

Kahvaltı: 1 adet haşlanmış yumurta ve 1 adet narenciye
Öğle yemeği: Sadece meyve
Akşam yemeği: Tavuk ve buharda pişmiş sebze yemeği

Cuma

Kahvaltı: 2 yumurta ve 1 adet narenciye.
Öğle yemeği: Salata ve tavuk.
Akşam yemeği: Buharda pişirilmiş sebze, az yağlı peynir ve 2 yumurta.

Cumartesi

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta ve 1 adet narenciye.
Öğle yemeği: Sardalya salatası.
Akşam yemeği: Sadece meyve

Pazar

Kahvaltı: 2 yumurta ve 1 adet narenciye.
Öğle yemeği: Fırında tavuk but ve birkaç dilim fırınlanmış patates
Akşam yemeği: salata ve 2 yumurta

İkinci hafta da aynı öğünleri değiştirerek aynı diyet programı üzerinden gidebilirsiniz. İşte bu diyeti uygulayan birinin mucizevî değişimi…

Not: Bu diyeti uygulamadan önce muhakkak bir beslenme uzmanına danışmayı ihmal etmeyin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.