whatsapp

Harun Tüfekci’nin annesi toprağa verildi

SİVİL TOPLUM 22.07.2018 - 19:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Harun Tüfekci’nin annesi toprağa verildi

Yaşamını yitiren eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'nin annesi, Konya'nın Seydişehir ilçesinde toprağa verildi Cenaze törenine Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de katıldı. Yaşamını yitiren eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'nin annesi Sabriye Tüfekci (70), Konya 'nın Seydişehir ilçesinde defnedildi. Bu sabah evinde rahatsızlanarak yaşamını yitiren eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'nin annesi Sabriye Tüfekci (67) için Seydişehir Seyyid Harun Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Sabriye Tüfekci'nin cenazesi, ikindi namazının ardından İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazına müteakip, ilçe merkezindeki Akyol Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine, Sabriye Tüfekci'nin yakınları ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Pakdemirli, Harun Tüfekci ile babası Ömer Tüfekci'ye taziyelerini ilettikten sonra helikopterle Ankara'ya gitti.

Yaşamını yitiren eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'nin annesi, Konya'nın Seydişehir ilçesinde toprağa verildi Cenaze törenine Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de katıldı.

Yaşamını yitiren eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'nin annesi Sabriye Tüfekci (70), Konya 'nın Seydişehir ilçesinde defnedildi.
Bu sabah evinde rahatsızlanarak yaşamını yitiren eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'nin annesi Sabriye Tüfekci (67) için Seydişehir Seyyid Harun Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
Sabriye Tüfekci'nin cenazesi, ikindi namazının ardından İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazına müteakip, ilçe merkezindeki Akyol Mezarlığı'na defnedildi.
Cenaze törenine, Sabriye Tüfekci'nin yakınları ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bakan Pakdemirli, Harun Tüfekci ile babası Ömer Tüfekci'ye taziyelerini ilettikten sonra helikopterle Ankara'ya gitti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.