whatsapp

Harika kanatlar müzikal tiyatro gösterisi

BELEDİYE 04.06.2017 - 13:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Harika kanatlar müzikal tiyatro gösterisi

Seydişehir Belediyesi Ramazan geceleri etkinlikleri kapsamında TRT’nin sevilen yapımı “Harika Kanatlar” müzikal tiyatro oyununu çocuklarla buluşturdu.
5 bin kişinin katıldığı Milli İrade Meydanındaki tiyatro oyunuyla eğlenen çocuklar keyifli vakit geçirdiler. Çocuklara güzel bir anı armağan etmeyi amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Çocuklara ne yapılsa az olduğunu söyledi. Onların gözlerindeki o mutluluğu görmek mutlu olduğunu ifade eden Başkan Tutal, ‘’Ramazan ayının manevi atmosferinde çocukların dolu dolu zaman geçirmesini istedik. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için her türlü fedakârlığı yapmaya devam edeceğiz. Çünkü yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun istiyoruz" diye konuştu. Tiyatroya, kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK parti İlçe başkanı Mustafa Konurer katıldı.
Seydişehir Belediyesi Ramazan geceleri etkinlikleri kapsamında TRT’nin sevilen yapımı “Harika Kanatlar” müzikal tiyatro oyununu çocuklarla buluşturdu.

5 bin kişinin katıldığı Milli İrade Meydanındaki tiyatro oyunuyla eğlenen çocuklar keyifli vakit geçirdiler.

Çocuklara güzel bir anı armağan etmeyi amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  Çocuklara ne yapılsa az olduğunu söyledi.

Onların gözlerindeki o mutluluğu görmek mutlu olduğunu ifade eden Başkan Tutal, ‘’Ramazan ayının manevi atmosferinde çocukların dolu dolu zaman geçirmesini istedik. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için her türlü fedakârlığı yapmaya devam edeceğiz. Çünkü yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun istiyoruz" diye konuştu.

Tiyatroya, kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK parti İlçe başkanı Mustafa Konurer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.